logo.gif


Učenje jezika na brzinu
ImageOpet smo zatrpani oglasima u kojima se tvrdi da jezik možete da naučite za NENORMALNO kratko vreme, uz njihove programe...

Svesni da veliki broj ljudi želi da se iseli iz bivših Jugoslovenskih republika, napravio je pravu poplavu oglasa gde se obećava brzo i sugurno učenje stranih jezika.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kopiraj i nalepi na Facebook
ImageAko imate Facebook nalog, sigurno Vam je od prijatelja stizala poruka da nešto kopirate a onda zalepite za svoj zid. Ovakve objave mogu da sadrže sve: Od kučnih ljubimaca do bolesti male dece (najčešće)...
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Šta smo dobili sa agencijama za vođenje zgrada?
ImageNe mogu da govorim o svim agencijama, jer ne poznajem rad svih agencija, ali ono koliko sam video, stvarno je ispod svakog normalnog kriterijuma. Šta stanari dobijaju za iznose novca koje plaćaju, a oni nisu mali?

Ako se desi kvar u zgradi, zaglavi se lift ili se desi nešto drugo, treba da pozovete agenciju, odnosno profesionalnog upravnika koji je zadužen za Vašu zgradu...
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kakav sir i jogurt jedemo
Image..."ovaj jogurt je bljak"...reće jedna preslatka devojčica, i stvarno je u pravo. U njega je bilo stavljeno toliko gustina a mu je potpuno promenilo ukus. Neki jogurti su toliko vodenasti, da nam se čini da pijemo belu vodu. Šta nam u stvari prodaju?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Voćni jogurti
ImageKad uz prehrambeni proizvod stoji naziv “voćni”, prva je pomisao potrošača da je baza ili barem dobar dio proizvoda dobijen od voća. No, to nije uvek slučaj. Voćni jogurti su proizvodi od fermentiranog mleka, što se postiže delovanjem različitih sojeva dvaju vrsta bakterija (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus).
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  >  >>

Results 51 - 55 of 1678

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 10 guests online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura