logo.gif


Dezinformacije na internetu
Iako internet najčešće služi kao izvor informacija i raznih sadržaja, primećujemo da je sve više onih groznih, loših, zluradih i besmislenih informacija koje se pojavljuju svakodnevno.Jedna od njih je i o navodnoj smrti pevača Miroslava Ilića.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
ŠARGANSKA OSMICA
ImagePruga, koju su svečano otvarali i Milorad Dodik i Boris Tadić i u koju je Republika Srpska uložila 12,5 miliona KM, i ove turističke sezone je pusta.

Posle slikanja za medije, popularni ćiro, najavljen kao hit sezone, netragom je nestao. Tako se 1. jula u Višegradu ponovio scenario već viđen predizborne 2010. Istina, ovog puta “svečano otvaranje” je bilo manje pompezno, ali je delovalo ozbiljnije.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Krađa skupih farova sa automobila
ImageOvaj problem pratimo već neko vreme i vidimo da je sve rašireniji, kako kod nas tako i u okolnim zemljama a i u regionu. Razlog: Cene LED ili Xenonskih farova su ogromne.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kako su Rumuni skinuli više od 200,000 evra sa bankomata?
Image"Tokom kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenih pronađeno je i oduzeto 71.900 kuna, 7.170 eura i 100 funti, prenosni računar, iše mobilnih uređaja, USB kabal prerađen za spajanje na priključak perifernog uređaja bankomata, SIM kartice, bušilica s ''krunom'' za izradu rupa, bankovne kartice, više odvijača, dleto, ruksak kao i delovi odeće koju su počinitelji imali prilikom počinjenja krivičnh dela (majice, kape i sl.)"
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Bugari krali Beograđanima novac s bankomata
ImagePolicija je prilikom pretresa dva iznajmljena stana, koji su koristili osumnjičeni, pronašla još pet skimera sa lajsnama, četiri platne kartice, čitač platnih kartica, dva lap topa i drugi pomoćni alat...
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 6 - 10 of 1520

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura