logo.gif


Kakav sir i jogurt jedemo
Image..."ovaj jogurt je bljak"...reće jedna preslatka devojčica, i stvarno je u pravo. U njega je bilo stavljeno toliko gustina a mu je potpuno promenilo ukus. Neki jogurti su toliko vodenasti, da nam se čini da pijemo belu vodu. Šta nam u stvari prodaju?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Voćni jogurti
ImageKad uz prehrambeni proizvod stoji naziv “voćni”, prva je pomisao potrošača da je baza ili barem dobar dio proizvoda dobijen od voća. No, to nije uvek slučaj. Voćni jogurti su proizvodi od fermentiranog mleka, što se postiže delovanjem različitih sojeva dvaju vrsta bakterija (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus).
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažna kuvarica
ImageManjak osoblja na Jadranskom moru prisilio je privatnike na očajničke poteze što uvek otvara vrata prevarantima za raznoazne mahinacije. Ovo je jedna od takvih priča:
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažna pića
ImageProbleme sa lažnim, ili pićima, imamo još od 90 ih godina. Mnogi znaju da je bilo i smrtnih slučajeva. Međutim, sada je problem drugačiji.

Iako ga nema mnogo, ovakav alkohol može da napravi velike probleme. U njga se umesto etil alkohola ubaceju metil koji u većoj količini može da prouzrokuje i smrt.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Uhapšen FEJSBUK PREVARANT iz Vršca

Ako ste i vi bili njegova žrtva, javite se POLICIJI.

ImagePripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, SBPOK, Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, uhapsili su P. M. (27) iz okoline Vršca zbog  postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela neovlašćeni pristup zaštićenom računaru, računarskoj mreži i elektronskoj obradi podataka, kao i više krivičnih dela prevara i falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 6 - 10 of 1630

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura