logo.gif


Lažni direktori
ImageOvo je ozbiljnija prevara od one prethodne jer zahteva mnogo iskustva i poznavanja hakerisanja a samim tim je i mnogo opasnija. U Americi se FBI bavi ovakvim prevarama, a ne obična policija.

Prevaranti prate zaposlene iz neke velike firme i vrlo brzo nauče mnogo toga kako firma posluje, kako i gde prebacuje plate, ko su zaposleni, u kojim odelenjima rade i sl.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Grčke pesme ili naše pesme
ImageKo voli Grčku muziku i sluša istu, lako će primetiti da postoji velika sličnost između velikog broja Grčkih i naših hitova, a što je najgore, veliki broj njih je doslovno "prepisan".
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažni rezervni delovi
ImageOvo je jedna od najčešćih i najdugotrajnijih prevara koje postoje na internetu.
Pošto smo okruženi tehnikom i elektronskim uređajima, stalno nam trebaju neki delovi, a kada nam zatrebaju, potražimo ih na internetu, jer su jeftiniji.

Iako postoji na desetine hiljada onih koji ovaj posao obavljaju, ajde da kažemo pošteno, postoji i gomila onih koji bi da na nepošten način zarade.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažni brakovi
ImageEvo jednog prelepog teksta Slađane Aničić koja je pisala ovaj tekst za mojnovisad.com i vredi ga pročitati. Pošto znamo da večina ovakvih brakova ne završi dobro, treba znati sledeće:

Novosađani fiktivnim brakovima beže u EU, Ameriku, a u većini slučajeva postaju žrtve prevara
Kako bi napustili Srbiju, naši sugrađani spremni su da plate od 3.500 do 20.000 evra za kartu u jednom pravcu, odnosno za takozvani fitkivni brak sa državljanima Evropske unije ili SAD, ali, nažalost, retko ko od njih ne postane žrtva prevare.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Udaja u inostranstvu
ImageIako nerado govore o tome, mnoge žene "sanjaju" da se udaju u inostranstvu za nekoga ko je dobro situiran i da zauvek pobegnu od svakodnevne bede i nemaštine koja nas svake godine sve više pritiska.
Iako ima priča sa sretnim završetkom, nažalost, više je onih koji su završile loše. Ovo je jedna od takvih priča:
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 46 - 50 of 1773

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura