logo.gif


Plaćeni računi za ceo mesec ili godinu
ImageOvo je jedna od najnovijih prevara koje su pokrenute na zapadu, i kao što to uvek i radimo, naši čitaoci su među prvima da to saznaju.

Zar ne bi bilo lepo da neko umesto vas plati vaše račune bar jedan mesec? Ili celu godinu?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Novčane pozajmice
ImageU deset godina koliko postojimo, nagledali smo se svega i svačega. Prevare se obično vrte, pojavljuju se sezonski, od jednih se prave druge, od drugih treće i ceo "posao" nikada ne prestaje.

Ipak, jedan problem ne jenjava od prvog dana od kako smo počeli da razotkrivamo prevare na ovim prostorima, a to su novčane pozajmice.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Patike snižene 50%
ImageGledao sam patike, cena 5,000 dinara a navodno su bile 11,590...Naravno, i detetu je valjda jasno da takva patika i te kvalitete nikada nije bila niti će biti 11,590 ali cena stoji...i da je to samo sa patikama...Nažalost sa skoro kompletnom ponudom kod nas.

I svi to gledamo svaki dan ali niko ne reaguje, jer nam to valjda izgleda normalno i svakodnevna praksa...
Saznajte više, kliknite ovde...
 
O outlet radnjama
ImageNaravno ne želimo da etiketiramo sve radnje, nego samo one kojih je popriličan broj, koje nude robu koja je navodno "ostala" od prošlogodišnjih zaliha ili je ostao mali broj komada pa su cene jeftinije..Šta se najčešće krije iza takve ponude:
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Zelenaške pozajmice
ImageDaleko od šaltera bankarskih poslovnica, u iznajmljenim lokalima tržnih centara ili u "uličnim kancelarijama", postoji paralelan kreditni sistem gde oni koji ne mogu regularno da dobiju pozajmicu, što zbog prezaduženosti, loše finansijske istorije ili neispunjavanja brojnih strogih uslova, dobijaju zajam kao teret koga se posle teško mogu otresti.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 46 - 50 of 1547

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura