logo.gif


Ocenjivanje proizvoda i usluga
ImageJoš jedna od novatorija koja nam dolazi sa zapada, ali i kod nas se koristi, ali se teško dokazuje. Čim se pojavi neki novi proizvod, otvori se neka agencija, ponudi se posao...pojavi se na stotitine komentara i hvalospeva o onome što se nudi.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Raznolike cene nepostojećih proizvoda
ImagePrijatelj je uzeo hleb sa police koji košta 25 dinara. Kad je došao na kasu, taj hleb je koštao 55. Žalio se, odveo kasirku, i tamo su ustanovili da ispod hleba koji je uzeo stoji cena od 25 dinara, ali je prodavačica rekla da tog hleba za 25 dinara nema, da je ostao samo onaj od 55.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kako kupci "ojade" mega markete
ImageNaravno, teško je reći da će neko baš "ojaditi" mega markete, ali sve je više žalbi da kupci kradu po mega marketima i prodavci se sve više žale.

Zapani sistem da sami upakujete voće i povrće, izvagate i zalepite nalepnicu, kod nas baš ne funkcioniše onako kako je zamišljen. Suočeni sa dugogodišnjim krizama i večitom bedom za vratom, pojedinci su navikli da na nepošten način dođu do onoga što im treba.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Skimmeri (čitači) na benzinskim pumpama
ImageIako je ovo opasno po prevarante zato što su kazne visoke i skoro svaka pumpa ima video nadzor, ipak oni ne mogu ovome da odole. Nekada rade i u saradnji sa nekim sa pumpe, a nekada i zaposle svoje ljude na pumpe.

Komplikovano, ali izvodljivo, rekli bi Amerikanci.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Uplata premije osiguranja nakon nastale štete
ImageOdmah da kažemo da ovo nema nikakve veze sa pravim osiguravajučim kućama koje rade i moraju da rade, po zakonu i unapred utvrđenim pravilima. Ovo ima veze sa prevarom koja je skoro osmišljena i vrlo podmukla.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 46 - 50 of 1603

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura