logo.gif


Cosmetic contacts ili menjanje boje očiju
ImageAko imate žensko dete u Vašoj blizini, onda ste sigurno videli ovakva sočiva gde se menja boja ili kompletna fizionomija oka. Negde izgleda lepo, negde ogavno, ali se postavlja pitanje koliko je sve to opasno i šta ovakva sredstva mogu da urade detetu?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kakva je naša korist od prevare, pa niko se nije pobunio 25 godina?
ImageIskreno, ovo zvuči sasvim razumno. Takođe, slagalica je najgledanija emisija već dugi niz godina, pa je verovatno trn u oku mnogim vlasnicima televizija.

Ipak, da čujemo šta kažu šta imaju da kažu oni koji slagalicu uređuju:
Saznajte više, kliknite ovde...
 
3 telefonske prevare
Image1. Građani dobiju poziv s nepoznatog broja telefona, jedan od takvih brojeva je +370 (666) 40 712, a prema pozivnom broju poziv dolazi iz Litvanije. Brojni građani putem Fejsbuka su se požalili da su imali pozive s ovog broja. A sudeći prema komentarima, oni koji su odgovorili na poziv ostali su bez novca koji su imali na računu, dok su oni koji su na pretplati dobili više račune nego obično, u zavisnosti koliko je trajala uspostavljena veza. Pozivi su stizali i s pozivnim brojevima +547 (Francuska) ili +225 (Obala Slonovače).
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Vozači smislili nov način kako da jurcaju po auto-putu, a da prođu bez kazne?
ImageOtkako su nadležni najavili uvođenje merenja prosečne brzine, na društvenim mrežama se podigla velika galama, a mnogi su razmišljali kako da prevare sistem.

Od nedavno se meri srednja brzina kretanja vozila na auto-putevima na osnovu vremena prolaska kroz naplatne rampe, a od ovog ponedeljka počelo se i sa kažnjavanjem vozača koji ne poštuju propisana ograničenja.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Da li će banke morati da vrate novac naplačen od osiguranja kredita?
ImageTreći osnovni sud u Beogradu prvostepenom presudom je utvrdio da su banke, umesto da plate premiju osiguranja Nacionalnoj korporaciji za osiguranje stambenih kredita, taj trošak prebacivale na korisnike kredita.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 41 - 45 of 1572

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 2 guests online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura