logo.gif


I cuclama dogovarali cene
ImageAntimonopolska komisija pokrenula nove postupke ispitivanja povrede konkurencije na tržištu opreme za najmlađe. Istraga protiv 10 vlasnika apoteka pod sumnjom da su deo kartela.

Samo država, ukoliko bude želela, može da stane na put bahatim uvoznicima i distributerima bebi opreme u Srbiji! Cene koje idu i do 100 odsto u odnosu na region, pa i EU, samo su deo dobro uigranog kartela, pa osim nekoliko glavnih igrača nikome ne pada na pamet ni da uđe u ovaj posao.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
ZAŠTO SU STARIJE OSOBE ČESTO ŽRTVE PREVARA?
ImageIako prevaranti po pravilu ne biraju koga će opljačkati, činjenica je da žrtve takvih radnji češće postaju starije osobe nego mlađe. Zanima nas da li za to postoji objašnjenje.

Neki od razloga zbog kojih starije osobe češće od ostalih padaju na „fore“ koje im raznorazni prevaranti serviraju su:
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Ako ih starije osobe odbiju, prijete zvanjem policije
ImageNEKOLIKO desetaka tisuća kuna plijen je prevaranata koji su u ponedjeljak lažnim predstavljanjem prevarili tri starije osobe u Zagrebu pa policija ponovno poziva građane, posebno one starije dobi, da nepoznate osobe ne puštaju u svoje domove i ne komuniciraju s njima, nego o svemu obavijeste policiju.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Nigerijska šema postaje mafijaški biznis
ImagePrema ispitavanjima agencije  CrowdStrike, samo u tri godine (2023-2016) u svetu je "zarađeno" više od 5 milijardi od ove prevare. Iako je do neba glupa (pisali smo godinama o njoj) sada su ovaj posao preuzele cele grupe kriminalaca koje se ovim poslom bave.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažni promoteri i nagradne igre u Beogradu
ImagePripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su devet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvrššili višše krivičnih dela prevara, saopštio je danas MUP.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 41 - 45 of 1749

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura