logo.gif


Šta to jedemo?

ImageOvonedeljno izdanje smo celo posvetili hrani koju jedemo. Pošto znam šta nam proturaju i šta jedemo i kakve katastrofalne posledice ovo ima po naše zdravlje, kosa mi se digne na glavi. I sve to ide tako, iz dana u dan, bez skoro ikakve kontrole, bez zaštite građana, bez nade da će u skorijoj budućnosti nešto biti bolje.


MOŽDA MISLITE DA STE O OVOJ TEMI ČULI MNOGO PUTA, MOŽDA MISLITE DA ZNATE MNOGO, ALI, ZAPITAJTE SE, SAMO JEDNO PITANJE: "KADA POSTANEMO REZISTENTNI (OTPORNI) NA ANTIBIOTIKE, ŠTA ĆE NAM SE DESITI KAD SE POJAVI NEKA BAKTERIJA, ILI NAM BAKTERIJU NEKO NAMERNO UBACI? KOLIKO ĆE MRTVIH DA BUDE?

Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kakvo meso kupujemo?
ImageBela vodnjikava piletina ili veliko bledunjavo parče svinjske krmenadle, koja nije prošarana belom masnoćom, siguran je znak da je takvo meso u najmanju ruku puno antibiotika, hormona ili aditiva.

Jedino meso za koje može da se kaže da je bezbedno jeste junetina, ali samo zato što se ove životinje drugačije hrane od svinja i pilića, zbog čega postoje manje šanse da koriste stočnu hranu punu antibiotika. Uprkos tome, treba dobro otvoriti oči kada se kupuje meso, jer sitnice mogu da upozore na nepravilnosti, a i potpuni laici mogu da ih uoče i prepoznaju.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kupujemo meso puno hormona i antibiotika
ImageNekadašnji načelnik veterinarske inspekcije potvrdio da domaći proizvođači životinje tove koncentratom u koji dodaju razne aditive koji u mesu vezuju vodu
BEOGRAD - Kad bismo znali šta sve jedemo, svi bismo postali vegetarijanci.
Građani koji na akcijama u trgovinskim lancima kupuju jeftino sveže meso da bi uštedeli koji dinar treba da znaju da su neretko na gubitku. Naime, kako saznajemo, domaći farmeri piliće i svinje hrane koncentratom u koji dodaju hormone za brži rast, kao i aditive i druge opasne materije koje u mesu vezuju vodu.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Pratite svoju decu putem mobilnog telefona
ImageJoš jedna od najnovijih prevara i bila bi idealna kad bi bila istinita. Naime, prevaranti nude opciju da pratite svoje dete satelitski pa čak i da im prisluškujete razgovore i čitate poruke.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
POŠTOVANI ČITAOCI (1,500 OBJAVA NA NAŠEM SAJTU)
Evo, prevalili smo i 1,500 objavljenih prevara na internetu, što nas stavlja u sam svetski vrh sajtova sa najviše objavljenih prevara.

Pregledali smo na stotine sličnih sajtova, ali broj objavljenih prevara nije ni blizu onoga što smo mi objavili.

Pomogli smo mnogima. Većina prevara je došla i do medija kao i nadležnih službi, što nas čini sretnim, ali nam je žao što nismo mogli pomoći onima koji su već bili prevareni, a iz prostog razloga JER NAM TO ZAKON NE DOZVOLJAVA, i mi se držimo toga!
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 41 - 45 of 1547

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura