logo.gif


Trenirani konji
ImageOva prevara naravno dotiče mali broj ljudi, bar one koji idu u insotranstvo i žele da probaju da jašu konje, ali nama je interesantana jer mašta onih koji žele na brzinu da zarade nešto, nema granice.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kozji sir prave od kravljeg mleka!
ImageZavisno od stepena alergije na proteine iz kravljeg mleka, kod ljudi može doći do napada astme, ali i reakcija opasnih po život, kaže dr Branimir Nestorović

Tržište Srbije prepuno je kozjeg sira u kom ima i do 49 procenata kravljeg mleka!
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Prevara putem interneta
ImagePozrdav ja iskreno neverujem da postoji nacin da se zaradi novac putem interneta jer rec je o prevarama prvo vas navuku da nekako zaradite novac a na kraju imate problem sa isplatom tog novca(obicno traze neku uplatu za to)...i ono sto dobivamo jeste samo da izgubimo svoje pare ima brdo sajtova(stranica) na intenetu i sve se bave prevarom...(pismo čitaoca)
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Sladoled
ImageVećina sladoleda jednog poznatog proizvođača sadrži opasnu supstancu karagenan, koja je jedan od glavnih izazivača raka debelog creva i koja je još pre šest godina bila na listi zabranjenih aditiva u zemljama Evropske unije.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Karagenan E407 (Dodatak sladoledima i poslasticama)
ImageU zadnjih nekoliko godina u medijima širom sveta pa i kod nas nižu se naslovi na temu štetnih aditiva koji se koriste kao dodatak hrani, da li znamo šta jedemo i šta se krije iza čuvenih “E” oznaka. Mnogi poznati stručnjaci i njihova istraživanja, zakonodavna tela, organizacije i komisije za sigurnost hrane različitog su mišljenja.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 41 - 45 of 1678

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura