logo.gif


Arapi kupuju nekretnine po Vojvodini
ImageAko ste čitali naš sajt do sada, verovatno se sećate kada smo pisali o navodnim Rusima koji sve pokupovaše po Novom Sadu i Vojvodini. SADA SE PONAVLJA ISTA PRIČA, SAMO SA ARAPIMA.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
10% popusta za penzionere
ImageOvo sam gledao mnogo puta i veliki mega marketi vole da se reklamiraju sa popustom od 10% za penzionere, ali taj popust nije baš onakav kakvim ga priželjkuju.

Na kasi, prodavačica objašnjava penzioneru da popust ne važi za hranu, za proizvode na popustu, piće, cigarete...tako da ispada da su n popustu samo dezodoransi i lična higijena.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažni sajt prodavao avio karte za 1 Dollar
ImageNa socijalnim mrežama u Makedoniji nedavno se pojavila lažna internet stranica sa sličnim imenom kao niskobudžetna aviokompanija Vizer koja je nudila čak dve avionske karte za samo jedan dolar! Na njihovom sajtu je stajalo da se ovako jeftine karte nude u okviru „obeležavanja 15-godišnjice aviokompanije“.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Monasi u Beogradu
ImageIzgledaju kao pravi budistički monasi, nose prepoznatljivu narandžastu odeću i već danima špartaju centrom Beograda. Prijatni su, učtivi i nasmejani, ali ima jedna stvar zbog koje se trenutno naljute i besno vam okreću leđa. Otkud oni ovde i koja je njihova misija? Da li se radi o klasičnim prevaratnima?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Poruka sa broja 4444
ImageČini se da je u pitanju još jedna sms prevara. Ova poruka stiže na telefone sa broja 4444, a kada se poruka otvori, piše da ste se uspešno pretplatili za njihovu uslugu u naredna tri dana.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 36 - 40 of 1696

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura