logo.gif


Kako lažno nasledstvo može da Vam upropasti život
ImageLažno nasledstvo je jedna od najgorih prevara u poslednjih nekoliko decenija. O lažnom nasledtvu smo pisali nekoliko puta pa jedan od tekstova možete pogledati OVDE
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažni Grk
ImagePripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. R. (1955) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevare.

Sumnja se da je on na teritoriji Beograda stupao u kontakt sa starijim sugrađanima na ulici predstavljajući im se kao grčki državljanin kome je neophodan novac za popravku automobila.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Internet agencije za pronalaženje posla u insotranstvu
Naravno, i ovde ima novih momenata pa ajde da vidimo koji su.

ImageNa internetu postoje desetine hiljada agencija koje regrutuju ljude za razne poslove. Neke to ziasta rade ali veliki je broj onih koje love u mutnom.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Školarine za studiranje u insotranstvu
ImagePošto su školarine na zapadu ogromne, naravno da su tu i prevaranti. Mnogo naše dece želi da studira u inostranstvu ne bi bilo loše da znaju šta prevaranti spremaju ili već rade.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Obaveštenje sa sajta Kupujem Prodajem
"VAŽNO: Ukoliko primite e-mail sa adrese This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it u kojem se traže bilo kakvi podaci o Vašem KP nalogu, nemojte odgovarati! Reč je o pokušaju zloupotrebe. Mi Vam nikada nećemo tražiti da nam šaljete osetljive podatke putem maila, a sve e-mail poruke šaljemo isključivo sa adresa koje se završavaju sa @kupujemprodajem.com"...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 36 - 40 of 1803

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura