logo.gif


Reklamiranje piva na automobilu
ImagePonovo, još jedna od novih prevara. Interesantana je jer nekako ima smisla uraditi nešto ovako. Najčešće se reklamiraju na društvenim mrežama.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Besplatna edukacija
ImageKod nas ovo još nije slučaj, ali je dobro da znate i ovu novu prevaru koja se pojavila. Obično se nalazi ili na oglasima u društvenim mrežama ili dolazi u email-u.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Ni poznati nisu operisani od lažnih obećanja iako zarađuju milione: Penélope Cruz
ImagePenélope Cruz je prelepa i očaravajuća glumica, ali, ovo joj nije trebalo. U svojoj reklami za L’Oréal’s Telescopic mascara obećava guste i dugačke trepavice koje sežu čak do zvezda.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Besplatna slanina za ceo život
ImagePošto smo narod koji voli slaninu, privukao nas je oglas gde se tvrdi da se nudi besplatna slanina za ceo život. Čim pročitamo nešto tako, jasno nam je da se iza toga nešto krije.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Organsko voće i povrće
ImageU poslednjih šest godina proizvodnja organskog voća i povrća u Srbiji ima tendenciju rasta. Prema poslednjim podacima, za 2016. površine pod organskim sertifikovanim voćem iznosile su 3.532 hektara, dok su godinu dana ranije bile 2.895 hektara, što je povećanje za 22 odsto. Takođe i površine pod zasejanim povrćem se povećavaju. Tako su u 2016. bile 184,3 hektara, dok su u 2015. iznosile 170,5 hektara. Interesantno je i da ovo voće i povrće u 99 odsto slučajeva se izvozi, dok je samo jedan odsto namenjeno domaćem tržištu!
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 26 - 30 of 1696

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura