logo.gif


Krađa struje telefonom
ImageNaravno još jedna prevara koja je na prepad nahvatala na stotine onih koji su mislili da će na ovaj način "doskočiti" elektrodistribuciji i smanjiti troškove električne energije. Najviše su se nahvatali oni koji se greju na struju.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Preko filtera za vodu ukrao skoro 10 hiljada evra
Pošto se sumnja da ima više oštećenih policija ih poziva da se, ukoliko prepoznaju osumnjičenog na fotografiji, jave u Policijsku upravu u Somboru ili na broj telefona 192
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Prevaranti koji prodaju masažere putem telefona
ImageSve ćešće su prevare u kojima prevaranti pozivaju potrošačena telefon predsatvljajući se kao predstavnici poznatih kompanija i nudeći skoro besplatno svoje usluge ili proizvode. Tako je Marka Ivanovića iz Beograda putem telefona pozvala osoba koja se predstavila kao radnica Top Shopa i ponudila mu za samo 1.600 dinara maser za leđa čija je cena inače višestruka, i koji ako odmah kupi dobija sa vaučerom od 5.000 dinara za besplatnu kupovinu u Maxi prodavnicama.(www.potrosackisavtenik.com)
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Prevare srpskih radnika se nastavljaju (poslovi u inostranstvu)
ImageIz Ministarstva za rad su za ovaj list naglasili da će odmah pokrenuti postupak kontrole nad radom ove agencije, a ukoliko se utvrdi da agencija obavlja poslove zapošljavanja suprotno odredbama zakona, biće joj oduzeta licenca..
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažni princ
Pošto se podigla poprilična prašina oko ove teme, ne bi bilo loše da ga pomenemo. Ipak, pošto je Blic uradio odličan članak sa mnoštvom fotografija, isti možte pogledati OVDE
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 26 - 30 of 1520

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura