logo.gif


Obaveštenje
Image
 
Lažni deda mraz
ImageU Subotici je ovih dana viđen lažni Deda Mraz koji je zaustavljao građane, želeo da ih fotografiše i tražio novac od njih pod izgovorom da sakuplja priloge za Dom za decu ometenu u razvoju "Kolevka".
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažne parking kazne
ImageNa automobilima u Beogradu pojavili su se lažni nalozi za plaćanje dnevnih parking karata sa cenom od 1.000 dinara i računom, a na sreću ovu prevaru otkrio je radnik "Parking servisa".
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažni radnici "Gradske čistoće" prodaju čestitke
Image"Na vrata su mi pokucali mladići, koji su na prvi pogled delovali simpatično i kulturno, a delili su novogodišnje čestitke. Iako nisu iziričito tražili određenu svotu novca, podrazumevalo se da bi ih za uzetu čestitku trebalo malo počastiti. Ipak, jedna stvar probudila mi je sumnju da se radi o podloj prevari..." priča sugrađanin Vladimir.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Obećavali pomoć i uzimali novac straijim osobama (saopštenje MUP-a)
ImageMnogo puta smo pisali i upozoravali o ugroženosti starijih osoba, i ovo saopštenje MUP-a iz Šapca, potvrđuje našu priču!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su P. D. (1983) i K. Ž. (1983) iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevare, kojim su oštetili više starijih sugrađana, saopšteno je iz MUP-a Srbije.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 26 - 30 of 1603

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura