logo.gif


Parfemi testeri
ImageMnogi se hvale da su kupili odlične, original parfeme, po znatno nižim cenama od onih u prodavnicama, uz obrazloženje da se radi o testerima pa su zato jeftiniji.

Naravno, ovo je mit. Kopije parfema se prave na svim stranama sveta a najkvalitetniji su oni koji dolaze iz Indije, dok su najlošiji ovi iz Kine.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Cripto mining i Adylkuzz (malware koji hakeri instaliraju na Vaš kompjuter)
Bez obzira šta skeptici kažu, kripto valute su zaživele, i neće se skoro skinuti sa tržišta!

ImageOvaj tekst je nastavak prošlog teksta koji smo objavili a koji je izazvao različite komentare ali zabrinutost jer ma šta da radite i koliko da zarađujete na krito valutama, uvek će se naći maher da Vas pokrade ili da Vas iskoriste.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažni policajci u Hrvatskoj
ImageO ovoj vrsti prevare smo pisali pre nekoliko godina Pročitaj OVDE ), a ona se sada sa zapada preselila u Hrvatsku...a ko zna gde će sve završiti.
Nekada su se prevaranti predstavljali kao inspektori, istražitelji koji rade za banke, kao osobe iz osiguravajućih kuća...a sada iz Hrvatske stiže informacija da se predstavljaju kao policajci.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Criptovalute i rudarenje bez Vašeg znanja
ImageO kriptovalutama smo pisali pre, pa nema svrhe da se ponavljamo. Da bi došli do kripto valuta, morate ili da trgujete ili da "rudarite"..Prvo je podložno velikom riziku, a rudarenje troši puno struje, zahteva jake grafičke kartice i dugotrajan je proces sa jako slabim rezultatima. Ipak, na rudarenju može nešto da se zaradi. Ovde su prevaranti pronašli svoju šansu.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
DNK testovi
ImagePre nego što počnemo, da ovo nema nikave veze sa emisijom na TV Pink. Ima samo sa prevarantima koji su se lepo dosetili kako da zarade, na ovom, sada popularnom, testu.

Naravno, postoje labaratorije koje rade ovakve testove u skoro svakom gradu, međutim nama je interesantno šta su se neki momci dosetili.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 26 - 30 of 1678

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura