logo.gif


Besplatni horoskopi
ImagePretrpani smo ovom vrstom "zabave" kako na kompjuterima tako i u novinama i dnevnoj štampi. Zanimljivo ili ne, neki su od toga napravili biznis.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Dijetetski proizvodi iz podruma
ImageSvaki treći građanin koji dijetetske proizvode kupi preko interneta je prevaren, jer je trećina robe koja se nudi putem društvenih mreža i raznih sajtova - falsifikat.

Opšti je trend u Srbiji, ali i u svetu, da se se sve više koriste dodaci ishrani. Međutim, skoro trećina prometa te robe ide nelegalnim tokovima i najviše se prodaju preko interneta.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kliknite na sliku da bi otvorili stranicu
ImageZanmiljiv naslov vas odvede na neku stranicu da bi pročitali tekst koji Vas interesuje. Tamo stvarno stoji neki tekst i fotografija, ali sve je pokriveno belom bojom a na sredini se nalazi slika na koju morate da kliknete da biste otvorili stranicu.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Pozvao majstora da mu popravi kompjuter, pa mu iznudio 1.000 evra!
ImageBeogradska policija uhapsila je D. V. (43) zbog sumnje da je od mladića koji mu je popravljao kompjuter uz pretnje iznudio 2.200 evra, saopštio je beogradski MUP.

U saopštenju se precizira da je D.V. tokom razgovora sa oštećenim mladićem, koji mu je popravljao računar, saznao da on duguje jednom svom drugu 100 evra.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Ventilator koji može da spasi planetu: Prevara ili ambciozno rešenje?
ImageIskreno, meni se sviđa ideja. Ali da vidimo o čemu se radi, s obzrom da projekat vode kompanije koje proizvode i prodaju fosilna goriva.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 21 - 25 of 1827

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura