logo.gif


TV kviz
ImageDobro došli u kviz u kome niko nije dobio ništa ... kaže Prljavi Inspektor Blaža u svojoj odličnoj emisiji  Da li želite da postanete milicioner. Iako je emisija zabavnog karaktera, žalosno je koliko je sama emisija istinita. Noćima gledamo kvizove u kojima se nude hiljade Evra onome ko odgovori na lagana ( čitaj-glupava ) pitanja. Potrebno je da samo nazovete broj sa ekrana i Vi ćete dobiti 1000-2000 Evra. Samo treba da pozovete.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Krađa identiteta
ImagePošto su kreditne kartice najrasprostranjenije sredstvo plaćanja, one predstavljaju raj za prevarante, pogotovo u zemljama u kojima se kartice tek uvode ili postaju osnovno sredstvo plaćanja. Osim novca sa Vašeg računa, kradu se i Vaši lični podaci.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažni bankomati
ImageLažni bankomati su veoma ozbiljna prevara i jako malo ljudi se usuđuje da je izvede. Kazne za ovaj prekršaj jako velike pa se malo njih usuđuje na ovaj korak. Ali to ne znači i da ih nema.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Ponzijeva šema (kako su Dafina i Jezda ojadili narod)
ImageDafina i Jezda su iskoristili prevaru koja je nastala 1930 godine a istu je osmislio inteligentni Italijanski imigrant, po kome je ova prevara i dobila ime. A kako se ona izvodi... ?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Krađa novca sa kreditnih kartica
ImageOvo je jedna od najunosnijih i najpopularnijih prevara koje se danas dešavaju u svetu. Ne samo da se sa Vaših kartica podigne sav raspoloživi novac, nego se i Vaši podaci koriste za krađu identiteta ( o ovome ćemo pisati sledeći ponedeljak ). Za krađu novca se koristi najnovija tehnologija i preko skenera i video kamera se krade novac i podaci sa Vaših kreditnih kartica. Evo kako to izgleda:
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  361 362 363 364 365 366  >  >>

Results 1821 - 1825 of 1827

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura