logo.gif


Rad od kuće
ImageBez obzira da li se radi o bogatoj ili siromašnoj zemlji, rad od kuće je jedna od najpopularnijih prevara u svetu. Istina je da neki poslovi zaista mogu da se obavljaju od kuće ( marketing, prodaja, kompjuterske usluge ... i sl. ) ali se sami poslovi razlikuju od prevarantskih.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Nigerijska šema (šema 419)
ImageOvo je prevara koja postoji već 20 godina ali i dalje prevaranti zarađuju milione dolara godišnje.Dobili smo na desetine pisama vezanih upravo za ovu prevaru. Iz ove prevare se izrodila i prevra"internet brakovi".
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kvalitet stanova VS cena
ImageDa li znate da, ako se zidovi izmalterišu    (izgletuju) samo jedan centimetar tanje, na prostoru od 2,000 metara kvadratnih se uštedi jedna lepa garsonjera.
Uštede u materijalu donose i manju sigurnost. Šta će se desiti ako dođe do zemljotresa ?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Cene stanova

ImageSvi smo svedoci naglog skoka cena nekretnina, ali šta se iza toga krije? Ko su pouzdani izvori novinara o događanjima na tržištu nekretnina? Koji je interes agencija i investitora i kakvu zajedničku korist izvlače iz skoka cena nekretnina na tržištu. Zašto reagujemo kao „magarci u magli„ i trošimo mukom stečeni novac da bi živeli u kokošarnicima lošeg kvaliteta?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Putovanja i turističke ponude
ImageKod turističkih ponuda postoje ilegalne i legalne prevare. Legalne prevare su postale deo poslovanja većine turističkih agencija u svetu. U oglasima ćete naći na hiljade ponuda koje zaista izgledaju odlično, ali kad se malo bolje raspitate kod agenata, vidite da u cenu mnogo toga nije uključeno pa je krajnja cena uvek mnogo veća od one koja je navedena u oglasima.
Sledeći trik je da Vam se daju brošure koje su snimane ko zna kad ili su snimljeni apartmani, a kad odete na letovanje hotelijeri Vas smeste u neku prizemnu prostoriju bez prozora ili sa pogledom u zid ili kontejner.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  361 362 363  >  >>

Results 1801 - 1805 of 1812

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura