logo.gif


Prevare sa stanovima II
ImageSam investitor Jeremić, za ovih nekoliko godina je poprimio oblik fatamorgane i feniksa.
Fizički ga ima, i njegovi poslovi duplirane prodaje stanova i građe na više lokacija u srpskoj prestonici uspešno teku. Ali su, on i klan čiji je on frontmen, faktički i krivično nevidljivi za tužilaštvo i poreske organe. (Časopis Građevinar, Oktobar/Novembar 2008)
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Školovanje na elitnim koledžima (prevarantske šeme)
ImagePošto su školarine enormno porasle u poslednjih par godina, a roditelji se trude da svojoj deci obezbede školovanje, prevaranti su smislili kako da jadnim roditeljima uzmu novac, a zauzvrat ne pruže ništa.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažne škole tenisa
ImageŽrtve ove prevare su deca i roditelji. Pošto roditelji uvek žele najbolje za svoju decu, broj žrtava ove prevare bi mogao biti veliki.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Europien city guide prevara
ImageNakon što je ova prevara protutnjala po celoj Evropi, sad je stigla i kod nas. Želja da se reklamirate besplatno, može da Vas košta mnogo. Ako imate svoju firmu, ili poznajete nekoga, bilo bi dobro da ih obavestite o ovoj prevari da ne bi naseli, kao i stotine hiljada ljudi širom Evrope.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Prevare sa stanovima I deo
ImagePrema nedavno objavljenim podacima, u Srbiji ima više od 20.000 prevarenih gradjana koji su zbog mutnog poslovanja investitora, ostali ostali kratkih papira ili džepova.Ovi prvi imali su više sreće pošto su uspeli da se domognu krova nad glavom, ali zbog manjkavih projekata i građevinskih dozvola, ne mogu da uknjiže svoje stanove. Postoji, međutim, i veliki broj prevarenih, koji su avansno, u punom iznosu, platili stambene kvadrate, ali kasnije nisu uspeli da vide, ni investitora ni svoje pare ( Časopis Građevinar, Oktobar/Novembar 2008)
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  351 352 353 354 355 356 357 358 359 360  >  >>

Results 1771 - 1775 of 1812

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura