logo.gif


Lažne škole tenisa
ImageŽrtve ove prevare su deca i roditelji. Pošto roditelji uvek žele najbolje za svoju decu, broj žrtava ove prevare bi mogao biti veliki.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Europien city guide prevara
ImageNakon što je ova prevara protutnjala po celoj Evropi, sad je stigla i kod nas. Želja da se reklamirate besplatno, može da Vas košta mnogo. Ako imate svoju firmu, ili poznajete nekoga, bilo bi dobro da ih obavestite o ovoj prevari da ne bi naseli, kao i stotine hiljada ljudi širom Evrope.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Prevare sa stanovima I deo
ImagePrema nedavno objavljenim podacima, u Srbiji ima više od 20.000 prevarenih gradjana koji su zbog mutnog poslovanja investitora, ostali ostali kratkih papira ili džepova.Ovi prvi imali su više sreće pošto su uspeli da se domognu krova nad glavom, ali zbog manjkavih projekata i građevinskih dozvola, ne mogu da uknjiže svoje stanove. Postoji, međutim, i veliki broj prevarenih, koji su avansno, u punom iznosu, platili stambene kvadrate, ali kasnije nisu uspeli da vide, ni investitora ni svoje pare ( Časopis Građevinar, Oktobar/Novembar 2008)
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Prodaja robe čiji kavlitet ne odgovara...
ImageOva prevara se radi isključivo u grupama jer je trajanje ovakve prevare veoma kratko, pa se prevaranti organizuju i zajednički „ napadaju „ određene gradove ili teritorije. Ovakve prevarantske grupe se predstavljaju kao promoteri ili predstavnici velikih kompanija, nudeći naizgled odličnu robu po smešno niskim cenama.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
10%
ImageOvo je prevara u kojoj ćete zaista zaraditi 10%, ali...
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  351 352 353 354 355 356 357 358 359 360  >  >>

Results 1761 - 1765 of 1800

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura