logo.gif


Internet brakovi
ImageBrak preko interneta skriva mnoge zamke u koje upada na stotine hiljada ljudi širom sveta u potrazi za srećom. Ovakve avanture mogu da Vas koštaju: Gubitka samopoštovanja, novaca, vitalnih organa a neretko i života.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Rad od kuće
ImageBez obzira da li se radi o bogatoj ili siromašnoj zemlji, rad od kuće je jedna od najpopularnijih prevara u svetu. Istina je da neki poslovi zaista mogu da se obavljaju od kuće ( marketing, prodaja, kompjuterske usluge ... i sl. ) ali se sami poslovi razlikuju od prevarantskih.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Nigerijska šema (šema 419)
ImageOvo je prevara koja postoji već 20 godina ali i dalje prevaranti zarađuju milione dolara godišnje.Dobili smo na desetine pisama vezanih upravo za ovu prevaru. Iz ove prevare se izrodila i prevra"internet brakovi".
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kvalitet stanova VS cena
ImageDa li znate da, ako se zidovi izmalterišu    (izgletuju) samo jedan centimetar tanje, na prostoru od 2,000 metara kvadratnih se uštedi jedna lepa garsonjera.
Uštede u materijalu donose i manju sigurnost. Šta će se desiti ako dođe do zemljotresa ?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Cene stanova

ImageSvi smo svedoci naglog skoka cena nekretnina, ali šta se iza toga krije? Ko su pouzdani izvori novinara o događanjima na tržištu nekretnina? Koji je interes agencija i investitora i kakvu zajedničku korist izvlače iz skoka cena nekretnina na tržištu. Zašto reagujemo kao „magarci u magli„ i trošimo mukom stečeni novac da bi živeli u kokošarnicima lošeg kvaliteta?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  351 352 353 354 355  >  >>

Results 1761 - 1765 of 1773

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura