logo.gif


Nigerijska šema (šema 419)
ImageOvo je prevara koja postoji već 20 godina ali i dalje prevaranti zarađuju milione dolara godišnje.Dobili smo na desetine pisama vezanih upravo za ovu prevaru. Iz ove prevare se izrodila i prevra"internet brakovi".
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kvalitet stanova VS cena
ImageDa li znate da, ako se zidovi izmalterišu    (izgletuju) samo jedan centimetar tanje, na prostoru od 2,000 metara kvadratnih se uštedi jedna lepa garsonjera.
Uštede u materijalu donose i manju sigurnost. Šta će se desiti ako dođe do zemljotresa ?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Cene stanova

ImageSvi smo svedoci naglog skoka cena nekretnina, ali šta se iza toga krije? Ko su pouzdani izvori novinara o događanjima na tržištu nekretnina? Koji je interes agencija i investitora i kakvu zajedničku korist izvlače iz skoka cena nekretnina na tržištu. Zašto reagujemo kao „magarci u magli„ i trošimo mukom stečeni novac da bi živeli u kokošarnicima lošeg kvaliteta?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Putovanja i turističke ponude
ImageKod turističkih ponuda postoje ilegalne i legalne prevare. Legalne prevare su postale deo poslovanja većine turističkih agencija u svetu. U oglasima ćete naći na hiljade ponuda koje zaista izgledaju odlično, ali kad se malo bolje raspitate kod agenata, vidite da u cenu mnogo toga nije uključeno pa je krajnja cena uvek mnogo veća od one koja je navedena u oglasima.
Sledeći trik je da Vam se daju brošure koje su snimane ko zna kad ili su snimljeni apartmani, a kad odete na letovanje hotelijeri Vas smeste u neku prizemnu prostoriju bez prozora ili sa pogledom u zid ili kontejner.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
TV kviz
ImageDobro došli u kviz u kome niko nije dobio ništa ... kaže Prljavi Inspektor Blaža u svojoj odličnoj emisiji  Da li želite da postanete milicioner. Iako je emisija zabavnog karaktera, žalosno je koliko je sama emisija istinita. Noćima gledamo kvizove u kojima se nude hiljade Evra onome ko odgovori na lagana ( čitaj-glupava ) pitanja. Potrebno je da samo nazovete broj sa ekrana i Vi ćete dobiti 1000-2000 Evra. Samo treba da pozovete.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  331 332 333 334 335 336 337 338 339 340  >  >>

Results 1686 - 1690 of 1696

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura