logo.gif


Posao na 0900 broju telefona ?
ImageU novinama se pojavljuju "firme" koje nude razne poslove ali morate da pozovete broj 0900 i platite 50 Dinara za svaki započeti minut razgovora, kao i 50 Dinara uključenje.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Obaveštenje građanima o cenama stanova

Investitori i vlasnici agencija ponovo pokušavaju da "navuku" građane da kupuju stanove po nenormalnim cenama, a uz obrazloženje da samo u Beogradu nedostaje 200.000 stanova. 200.000 stanova znači da u BGD ima 200.000 podstanara ali ne i da se traži toliko stanova. Vlasnici agencija su ili investitori ili su povezani sa njima. Ne nasedajte na ovakve priče, jer, da li zaista hoćete da platite stan od 80 do 100% više od realne vrednosti.
Krediti: rata kredita koja je prošle godine bila 250 Evra, sad je 350 Evra. Koliko će isti koštati za 10 ili 30 godina ?

 
Dobili ste milion


1.000.000  Igrao sam neki besplatni kviz na sajtu www.freeloto.com i dobio sam poruku na mail više puta da sam dobio milion dolara i stalno mi traže broj kreditne karice. Molim vas recite mi da li je to prevara???? Ovo je pismo jednog čitaoca. Pogledajte šta se krije iza toga.

Saznajte više, kliknite ovde...
 
Slanje novca
ImageU želji da pošaljete novac, lako može da se desi da on nikada ne stigne na pravu adresu.Lažnih kompanija koje "navodno" vrše transfer novca je sve više.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažno nasledstvo
ImageAko Vam je došlo pismo, email, ili ste dobili telefonski poziv od "navodne advokatske kancelarije" gde se tvrdi da ste dobili nasledstvo, pazite se. Ovo je prevara koja se jako brzo širi i ljudi kod nas su već izvarani a da još nisu ni svesni o čemu se radi.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  331 332 333 334 335 336 337 338 339 340  >  >>

Results 1681 - 1685 of 1746

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura