logo.gif


Vaš pokojnik je dužan
ImageOva prevara je toliko ogavna da sam se razmišljao da li da je stavim na sajt, ali možda je ipak bolje da je znate, da Vas ne bi neko prevario kad Vam je najteže i kad ste najranjiviji.
 
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Agencije za iznajmljivanje stanova
ImageU poslednje vreme pojavilo se na stotine agencija koje izdaju stanove, ali pod posebnim uslovima. Traže da platite članarinu unapred, ali da li ćete dobiti stan ?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Provale u stanove (hit među klincima)
ImageOvo je klinačka zabava na zapadu koja zadaje glavobolje svima: Od vlasnika stanova do policije. Zamislite da Vam neko obije stan, napravi Vam probleme do neba, a policija ne može da ih hapsi jer ništa nije ukradeno.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Prosjačenje
ImageIako ovo izgleda bizarno, prosjačenje je na zapadu postalo pravi biznis. Pojedinci su zaradili toliko novaca da su sazidali i kuće, a ne mali broj ih ima i poveće bankovne račune.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Pazite se. Piramida ponovo u Srbiji.

ImageVažno obaveštenje za čitaoce. U centralnoj Srbiji se pojavila kompanija koja se koristi Piramidalnom šemom (pročitajte o piramidi u spisku prevara) i nastavlja da se širi dalje prema unutrašnjosti. Učlanjenje se plaća 2,000 Evra. Ako se ovo dešava u Vašem gradu, obavestite policiju , ili nadležne organe u Beogradu. Ne nasedajte na priče o odličnoj zaradi.

Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  331 332 333 334 335 336 337 338 339 340  >  >>

Results 1671 - 1675 of 1730

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 7 guests online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura