logo.gif


Kratke vesti o prevarama: 150 godina robije za Ponzijevu šemu
Bernard Maidoff, pokretač najveće Ponzijeve šeme (o njemu i Ponzijevoj šemi imate informacije u spisku prevara) kojom je izvarao investitore za 50 Milijardi dolara kažnjen je sa 150 godina robije. Kod nas je u poslednjih 20 godina bilo osam Ponzijevih šema, ali nema osuđenih.
 
Kratke vesti o prevarama: Taksa za venčanje 9,000 Din.
Prošle godine je u Srbiji bilo 33.628 ljudi manje nego inače. Bela smrt hara, finansijska sigurnost ne postoji, mesta u obdaništima nema, decu nema ko da čuva a u poslednje vreme ni da hrani... ali sve to ne smeta povlaštenim gradskim strukturama da naplaćuju 9,000 Dinara za nešto što bio trebalo da bude besplatno.
 
Čudotvorni ulošci za cipele
ImageU Americi je pokrenuta zabrana za ovu vrstu obmane i Federal Trade Commission (FTC) of USA je već zabranio reklamiranje ovakvih uložaka. zato što im je zabranjeno da se ovim poslom bave u Americi, prevaranti su prešli u Evropu.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kratke vesti o prevarama: Sex na prevarantski način
Dve devojke, koje izgledaju kao san svakog muškarca, stopiraju tipove koji su sami u automobilu. Sedaju na zadnje sedište i čim automobil krene, počinju sexulano da uzbuđuju jedna drugu. Posle jedna devojka prelazi na prednje sedište i počinje da liže, ljubi i otkopčava muškarca koji vozi.
Druga devojka ga miluje po celom telu i krade novčanik.
 
Krađa PIN COD ova
ImageNova prevara koja se širi po celom svetu. Trik je da se dočepaju Vašeg PIN COD a i ostalih podataka koji su prevarantima potrebnio da bi Vam ukrali identitet i novac sa računa.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  331 332 333 334 335 336 337 338 339 340  >  >>

Results 1656 - 1660 of 1803

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura