logo.gif


Kvalitet stanova VS cena
ImageDa li znate da, ako se zidovi izmalterišu    (izgletuju) samo jedan centimetar tanje, na prostoru od 2,000 metara kvadratnih se uštedi jedna lepa garsonjera.
Uštede u materijalu donose i manju sigurnost. Šta će se desiti ako dođe do zemljotresa ?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Cene stanova

ImageSvi smo svedoci naglog skoka cena nekretnina, ali šta se iza toga krije? Ko su pouzdani izvori novinara o događanjima na tržištu nekretnina? Koji je interes agencija i investitora i kakvu zajedničku korist izvlače iz skoka cena nekretnina na tržištu. Zašto reagujemo kao „magarci u magli„ i trošimo mukom stečeni novac da bi živeli u kokošarnicima lošeg kvaliteta?
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Putovanja i turističke ponude
ImageKod turističkih ponuda postoje ilegalne i legalne prevare. Legalne prevare su postale deo poslovanja većine turističkih agencija u svetu. U oglasima ćete naći na hiljade ponuda koje zaista izgledaju odlično, ali kad se malo bolje raspitate kod agenata, vidite da u cenu mnogo toga nije uključeno pa je krajnja cena uvek mnogo veća od one koja je navedena u oglasima.
Sledeći trik je da Vam se daju brošure koje su snimane ko zna kad ili su snimljeni apartmani, a kad odete na letovanje hotelijeri Vas smeste u neku prizemnu prostoriju bez prozora ili sa pogledom u zid ili kontejner.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
TV kviz
ImageDobro došli u kviz u kome niko nije dobio ništa ... kaže Prljavi Inspektor Blaža u svojoj odličnoj emisiji  Da li želite da postanete milicioner. Iako je emisija zabavnog karaktera, žalosno je koliko je sama emisija istinita. Noćima gledamo kvizove u kojima se nude hiljade Evra onome ko odgovori na lagana ( čitaj-glupava ) pitanja. Potrebno je da samo nazovete broj sa ekrana i Vi ćete dobiti 1000-2000 Evra. Samo treba da pozovete.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Krađa identiteta
ImagePošto su kreditne kartice najrasprostranjenije sredstvo plaćanja, one predstavljaju raj za prevarante, pogotovo u zemljama u kojima se kartice tek uvode ili postaju osnovno sredstvo plaćanja. Osim novca sa Vašeg računa, kradu se i Vaši lični podaci.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  321 322 323 324 325 326  >  >>

Results 1621 - 1625 of 1630

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura