logo.gif


Prevare sa poslovima i boravkom u Kanadi

Upozorenje o mogućim prevarama
Da li dobijate ovakve ponude:

Image“Garantovana viza i posao u Kanadi? Garantovane radne dozvole! Visoko plaćeni poslovi u Kanadi sa minimalnim iskustvom ili bez iskustva! Besplatne avionske karte i smeštaj! Garantovano zaposlenje! SPECIJALNI programi! Zaradite 4000 dolara mesečno kao čistač u hotelu! (preuzeto sa sajta Kanadske ambasade)

Saznajte više, kliknite ovde...
 
Green card (zelena karta) rad i boravak u USA
ImageCUVAJTE SE TESKIH, SUPERORGANIZOVANIH,(ZA MNOGE!) UVERLJIVIH PREVARANATA KOJI SE PREDSTAVLJAJU KAO USAFIS ORGANIZACIJA KOJA POMAZE U DOBIJANJU ZELENE KARTE ZA USA!!!! (pismo čitateljke)
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Strani hakeri pokušavaju da dođu do Vaših internet naloga
ImageU poslednje vreme mnogima stižu e-mailovi koji su navodno od njihovog internet provajdera: u mailu se traži vaše korisničko ime i lozinka vašeg naloga inače će vam navodno zbog nastale greške vaš internet nalog biti zatvoren. (pismo čitateljke)
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Rent 2 own (najmom do vlasništva)
ImageOva šema postoji još od osamdesetih godina i sada smo i mi došli na red da platimo ceh ove zamršene igre u kojima ćete verovatno ostati kratkih rukava.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Pas sa pedigreom
ImageOva prevara ne bi bila tako zanimljiva da od nje nisu nastale stotine drugih prevara. Zanimljiva činjenica kod prevara je da, ma kako one male bile i ma kako nekome glupo izgledale, one mogu da budu iskorištene kao osnova za mnogo veće i ozbiljnije prevare. Prevare prvo krenu na ulicama a posle se prenesu u kancelarije, a ulozi i zarada se povećavaju. Ovo je jedna od prevara koja se nalazi u uđbeniku svakog prevaranta.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  321 322 323 324 325 326 327 328 329 330  >  >>

Results 1616 - 1620 of 1800

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura