logo.gif


Prodaja tuđih stanova
ImageSkupili ste novac da kupite stan. Pronašli ste jedan koji Vam se zaista sviđa i proverili ste papire. Platili ste vlasnicima i jedva čekate da se uselite. Ali tek tad nastaju problemi.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
"Strane kompanije" rade preko Vašeg računa
ImageJedna od popularnih prevra je da Vam se pojedinci ili grupe predstave kao zastupnici strane firme i u cilju Vašeg zaposlenja treba da otvorite privatnu firmu kao garanciju da ste ozbiljan partner.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Internet brakovi
ImageBrak preko interneta skriva mnoge zamke u koje upada na stotine hiljada ljudi širom sveta u potrazi za srećom. Ovakve avanture mogu da Vas koštaju: Gubitka samopoštovanja, novaca, vitalnih organa a neretko i života.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Rad od kuće
ImageBez obzira da li se radi o bogatoj ili siromašnoj zemlji, rad od kuće je jedna od najpopularnijih prevara u svetu. Istina je da neki poslovi zaista mogu da se obavljaju od kuće ( marketing, prodaja, kompjuterske usluge ... i sl. ) ali se sami poslovi razlikuju od prevarantskih.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Nigerijska šema (šema 419)
ImageOvo je prevara koja postoji već 20 godina ali i dalje prevaranti zarađuju milione dolara godišnje.Dobili smo na desetine pisama vezanih upravo za ovu prevaru. Iz ove prevare se izrodila i prevra"internet brakovi".
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  321 322 323 324 325 326  >  >>

Results 1616 - 1620 of 1630

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura