logo.gif


Pisma čitalaca Dobar kredit?!?
ImagePogledajte ovu ponudu koju je dobila jedna naša čitateljka? Šta možete da dobijete za 999 Evra članarine? Ovo je još jedna od idiotskih prevara koje nam dolaze iz susednih republika, a ova više od svih, vređa našu inteligenciju i zdrav razum.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Srpski Maidoff, novi Jezda ili nešto drugo...
ImageVlasnik Elita Internacional iz Beograda je nestao oko nove godine,a oko hiljadu oštećenih građana pokušava da dođe do svog novca.Da li se opet radi o Ponzijevoj šemi...
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Posao na 0900 broju telefona ?
ImageU novinama se pojavljuju "firme" koje nude razne poslove ali morate da pozovete broj 0900 i platite 50 Dinara za svaki započeti minut razgovora, kao i 50 Dinara uključenje.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Obaveštenje građanima o cenama stanova

Investitori i vlasnici agencija ponovo pokušavaju da "navuku" građane da kupuju stanove po nenormalnim cenama, a uz obrazloženje da samo u Beogradu nedostaje 200.000 stanova. 200.000 stanova znači da u BGD ima 200.000 podstanara ali ne i da se traži toliko stanova. Vlasnici agencija su ili investitori ili su povezani sa njima. Ne nasedajte na ovakve priče, jer, da li zaista hoćete da platite stan od 80 do 100% više od realne vrednosti.
Krediti: rata kredita koja je prošle godine bila 250 Evra, sad je 350 Evra. Koliko će isti koštati za 10 ili 30 godina ?

 
Dobili ste milion


1.000.000  Igrao sam neki besplatni kviz na sajtu www.freeloto.com i dobio sam poruku na mail više puta da sam dobio milion dolara i stalno mi traže broj kreditne karice. Molim vas recite mi da li je to prevara???? Ovo je pismo jednog čitaoca. Pogledajte šta se krije iza toga.

Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  321 322 323 324 325 326 327 328 329 330  >  >>

Results 1611 - 1615 of 1678

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura