logo.gif


Kirbi prezentacija
ImageIako Kirbi nije prevara, način na koji nastupaju i kako se uvlače u kuće ljudima, nikako im ne ide u prilog. Evo jednog pisma čitaoca koji je prošao ovu torturu:
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Štrikanjem do novca
ImageOvo je još jedna od sitnih prevara, ali je uperena protiv naših najstarijih. Bake, domaćice, sestre bez posla...ma ko da je, može biti žrtva.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kratke vesti o prevarama: Gde završavaju odbačeni kompjuteri sa zapada

Izbio je skandal kad se saznalo da iskorišteni kompjuteri (sa zapada) koji treba da se recikliraju posebnom tehnologijom, završili na smetljištima zemalja trećeg sveta. Više od polovine su pokupljeni od strane ljudi koji nisu svesni opasnosti koju ovakav postupak nosi sa sobom. Da li smo i mi zemlja trećeg sveta?

 
Posle lažnih čekova, lažni novac
ImageOvo je nastavka prevare sa lažnim čekovima o kojima smo pisali a tekst se nalazi u spisku prevara. Pošto je prevara sa čekovima otkrivena, sad je na redu prevara sa lažnim novcem.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Majstori, majstori
ImageGradska toplana Beograd je objavila da su se pojavili prevaranti koji u njihovo ime popravljaju radijatore. Gradski vodovod je objavio da prodavci prečistaća za vodu, bespravno proveravaju vodu iz vodovoda pokušavajući da prodaju prečistaće i filtere za vodu. Ovakve prevare postoje godina i nisu jedine.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  321 322 323 324 325 326 327 328 329 330  >  >>

Results 1601 - 1605 of 1773

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura