logo.gif


Kratke vesti o prevarama: Gde završavaju odbačeni kompjuteri sa zapada

Izbio je skandal kad se saznalo da iskorišteni kompjuteri (sa zapada) koji treba da se recikliraju posebnom tehnologijom, završili na smetljištima zemalja trećeg sveta. Više od polovine su pokupljeni od strane ljudi koji nisu svesni opasnosti koju ovakav postupak nosi sa sobom. Da li smo i mi zemlja trećeg sveta?

 
Posle lažnih čekova, lažni novac
ImageOvo je nastavka prevare sa lažnim čekovima o kojima smo pisali a tekst se nalazi u spisku prevara. Pošto je prevara sa čekovima otkrivena, sad je na redu prevara sa lažnim novcem.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Majstori, majstori
ImageGradska toplana Beograd je objavila da su se pojavili prevaranti koji u njihovo ime popravljaju radijatore. Gradski vodovod je objavio da prodavci prečistaća za vodu, bespravno proveravaju vodu iz vodovoda pokušavajući da prodaju prečistaće i filtere za vodu. Ovakve prevare postoje godina i nisu jedine.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Za vlasnike stanova i kuća koji plaćaju kredite
ImageOvo je jedna od najnovijih prevara koja se širi Amerikom i sad je pitanje ko će da je iskoristi kod nas. Bolje je da je znate unapred, nego da se posle kajete. Toliko je kvarna, da će teško da zaobiđe našu zemlju. Evo kako se prevara izvodi:
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kratke vesti o prevarama: Veća kilometraža sa manje benzina
Svi se sećate popularnih tableta koje se ubace u rezervoar i automobil troši od 30 do 50% manje goriva. Sad se pojavila spravica koja se postavi na karburator ili na auspuh, a rezultati su isti. Uzeće Vam pare,a o uštedi nema ni govora.
 
<<  311 312 313 314 315 316 317 318 319 320  >  >>

Results 1591 - 1595 of 1761

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 2 guests online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura