logo.gif


Ogrebi i osvoji 25,000 Dinara
ImageJoš jedna nagradna igra i još jedno razočaranje onih koji su mislili da će dobiti nagradu. Kupon sa površinom za grebanje je besplatan, ali poruka na mobilnom košta 94,4 Dinara.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
AB FORCE masažer za skidanje kilograma (7,000,000 Dollara kazne)
ImageUključite masažer, on podstiče mišiće da se sakupljaju i opuštaju a Vi sedite u fotelji i čitate novine.Tako napravite na stotine trbušnjaka bez ikakvog napora... i vlasnici plate kaznu od 7,000,000 miliona Dollara a Vama ostaje Vaša kilaža i gorak ukus u ustima jer ste još jednom prevareni.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Prečistači vode i filteri
ImageDanas nam se javila jedna gospođa i rekla nam da su kod nje bili neki ljudi koji su je zvali telefonom i rekli joj da vrše ispitivanje vode i pitali da li mogu da dođu i kod nje. Na kraju se ispostavilo da prodaju prečistače za vodu.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Krediti sa 2,2% do 3,4%
ImageU naslovu niste videli reć kamata, zato jer kamata i ne postoji, i ovo nisu pravi krediti. Šta i kako dobijate, je nejsno čak i ako pročitate ugovor i uslove učešća.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Četri keca
ImagePrevara o kojoj nameravam da pišem se ne zove četri keca. Ona u stvari i nema ime jer je poznata jako malom broju ljudi, ali je sigurno jedna od najinteligentnijih i najlukavijih prevara koje sam u video.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  301 302 303 304 305 306 307 308 309 310  >  >>

Results 1511 - 1515 of 1669

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura