logo.gif


Evropska Unija naložila Hrvatskoj da osnuje Agenciju za borbu protiv prevare
ImagePre nego što pročitate ovaj tekst želimo da znate da ni u kom slučaju ne želimo isti da "obojimo nacionalnim bojama". Takođe ne želimo da nekoga vređamo ili potcenjujemo, ili da upiremo prstom u bilo koga.
Jedini cilj nam je da se vidi da je borba protiv prevare postala neophodnost i to ne samo u EU, Zapadu ili Hrvatskoj, nego i u svim ostalim zemljama uključujući i nas.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Nigerijska šema sa USA vojnicima
ImageNigerijska šema ima stotine oblika. Ovde ćete videti jednu šemu u kojoj si korišteni "Američki Vojnici".
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Otkup besplatnih akcija
ImageOva prevara se već pretvara u pandemiju u kojoj su najviše pogođeni građani Vojvodine, a pojavljuju se i u Beogradu i ostatku Srbije.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Poziv na bojkot Frikom sladoleda

ImageNACIONALNA ORGANIZACIJA POTROŠAČA SRBIJE – NOPS poziva potrošače na BOJKOT „FRIKOM“ sladoleda zbog prevarne i obmanjujuće marketinške kampanje u kojoj se potrošači pozivaju da kupuju sladolede „FRIKOM“ kako bi učestvovali u nagradnoj igri koja zapravo nije ni počela jer se još uvek prodaju proizvodi – sladoledi sa štapićima koji su bili validni u prošlogodišnjoj nagradnoj igri i ne važe u najavljenoj nagradnoj igri.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
TELME
ImagePošto su nas pojedinci već mnogo puta pitali u vezi kompanije TELME koja na svojim promocijama nudi ogramne zarade našim građanima, pomislili smo da bi najbolji način da im odgovorimo bio da na ovo pitanje odgovore zvanični organi Republike Hrvatske. Razlog je što su promoteri u najvećem broju iz Hrvatske.Pogledajte šta o ovoj "firmi" misli Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  301 302 303 304 305 306 307 308 309 310  >  >>

Results 1506 - 1510 of 1630

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura