logo.gif


Prevario policiju lažnim kolima od snega
ImagePostoje slučajevi kada prevara i nije prava prevara, nego je samo dobar štos...iako...u sebi ima neke elemente prevare i dovođenja u zabunu. Ovo je jedan od njih.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Šta sadrži pasta za zube
ImageUvek mi je pasta za zube, bila upravo to, pasta za zube. Volim paste, nekako mi deluju čisto, ostavljaju osećaj čistoće u ustima, a dok sam bio klinac, pojeo sam je mnogo. Ali, onda smo odrasli, i shvatili da sve paste nisu tako čiste a pogotovo ne zdrave.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Da li valja izbeljivati zube?
ImagePomislimo, ako mogu glumci, pevači, javne ličnosti...što ne bismo i mi imali lepe i bele zube. Iapak, večina te beline dolazi od belih implanata koji su preskupi, a ono što se izbledi hemisjkim putem, vrlo brzo izbledi i može da pogorša stanje naših zuba.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Prljavi trgovački trikovi sa mesom
ImagePošto sam i sam "mesaroš" zaista me zabrinjava meso koje kupujemo. Daleko je to od zdravog i kontrolisanog.Evo samo nekih od trikova kojima se koriste prodavci mesa:
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kako su prevarili hotelijere na Crnogorskom primorju
ImageOva prevara nam je interesantna, jer smo pre mnogo godina nekoliko puta pisali o njoj, a neke firme smo i uspeli da spasemo da ne plate novac, za ovu očiglednu prevaru koja je veoma dobro osmišljena jer istu overavate potpisom i pečatom.

Još interesantnije je da je jedan od prvih prevaranata ove vrste, na slobodi, a još je i na nekim funkcijama u koje je ušao kroz politiku.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 16 - 20 of 1603

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura