logo.gif


Lažne uplatnice od APR-a

ImageAPR-u obratio veliki broj građana koji su primili koverte sa uplatnicama na kojima su štampani iznosi od 2.000, 3.000, 6.000 i više hiljada dinara, čija je svrha "upis promena u Privredni registar", uz koje su priloženi opšti uslovi na osnovu kojih se može uvideti da je reč o informativnoj ili reklamnoj usluzi, odnosno upisu u svojevrsni imenik koji ima komercijalnu prirodu.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Izdavli nepostojeće nekretnine žrtvama uragana
ImageNa žlost, ovo se često dešava u Americi ali i u drugim zemljama opustošenim raznim katastrofama, i čovek ne može da veruje kolika đubrad mogu biti prevaranti.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Izdaju tuđi stan
ImageAko mislite da je ovo naša izmišljotina, grešite. Na zapadu se ovo radi dugi niz godina. Ipak, oni su stali tome u kraj zato što stn možete da iznajmite od kompanije, odnosno njihovog zaposlenog ili preko agencije..retko od vlasnika stana.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Sedišta za bebe i decu
ImageOva prevara je hit u svetu. Toliko se raširila internetom da su se nadležni u pojedinim zemljama morali oglsiti i na televiziji.
Trik je jednostavan. Čim ste dobili malo dete, a takvih je mnogo, ako žele da voze dete, moraju da imaju sedišta za bebe.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Solarni paneli i solarna energija
ImageOva prevara je nastala pre nekoliko godina, ali kako dani postaju topliji i sa sve više sunca, ova prevara dobija svoj novi zamah.

Odmah da kažemo da je ova prevar svosjvstvena i dešava se isključivo na zapadu gde je in imati "svoju" energiju, a ako stvarate višak, isti možete i da prodate elektro energetskim sistemima. Naravno, tamo i zakon podstiče ljude da ugrađuju i koriste prirodne izvore energije pa samim tim ova prevara dobija na težini.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 11 - 15 of 1827

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura