logo.gif


Nadrilekari "leče" rak
ImageUgledni neurohirurg prof. dr Danica Grujičić otkriva da je lično poznavala nekoliko ljudi koji su prekinuli hemioterapiju i podvrgli se ovim metodama, što je bilo kobno.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Plaćali muziku lažnim novčanicama
ImageNe, nije kod nas...Ovo se desilo u Makedoniji i što je najgore, poelo je da se dešava sve češće.

"Svadba je bila bogovska, bakšiš je pljuštao sa svih strana, a kada su muzičari počeli da broje novac - usledio je ŠOK.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažni Futoški kupus
ImagePrema tvrdnjam predstavnika Udruženja "Futoški kupus", sve je više onih koji obmanjuju kupce i reklamiraju i prodaju proizvode neodgovarajućeg kvaliteta kao kvalitetne sa popularnom geografskom odrednicom.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Šta to jedemo?

ImageOvonedeljno izdanje smo celo posvetili hrani koju jedemo. Pošto znam šta nam proturaju i šta jedemo i kakve katastrofalne posledice ovo ima po naše zdravlje, kosa mi se digne na glavi. I sve to ide tako, iz dana u dan, bez skoro ikakve kontrole, bez zaštite građana, bez nade da će u skorijoj budućnosti nešto biti bolje.


MOŽDA MISLITE DA STE O OVOJ TEMI ČULI MNOGO PUTA, MOŽDA MISLITE DA ZNATE MNOGO, ALI, ZAPITAJTE SE, SAMO JEDNO PITANJE: "KADA POSTANEMO REZISTENTNI (OTPORNI) NA ANTIBIOTIKE, ŠTA ĆE NAM SE DESITI KAD SE POJAVI NEKA BAKTERIJA, ILI NAM BAKTERIJU NEKO NAMERNO UBACI? KOLIKO ĆE MRTVIH DA BUDE?

Saznajte više, kliknite ovde...
 
Kakvo meso kupujemo?
ImageBela vodnjikava piletina ili veliko bledunjavo parče svinjske krmenadle, koja nije prošarana belom masnoćom, siguran je znak da je takvo meso u najmanju ruku puno antibiotika, hormona ili aditiva.

Jedino meso za koje može da se kaže da je bezbedno jeste junetina, ali samo zato što se ove životinje drugačije hrane od svinja i pilića, zbog čega postoje manje šanse da koriste stočnu hranu punu antibiotika. Uprkos tome, treba dobro otvoriti oči kada se kupuje meso, jer sitnice mogu da upozore na nepravilnosti, a i potpuni laici mogu da ih uoče i prepoznaju.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 11 - 15 of 1520

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura