logo.gif


Društvo za borbu protiv prevare

www.prevara.info je vlasništvo Društva za borbu protiv prevare. Stranica se ažurira svakog ponedejlka, ali i danima kad se pojavi neka nova prevara. Ako želite da nam se pridružite i pomognete sebi i drugima, možete da to uradite putem email-a  ili telefonom, a  koji se nalaze u rubrici kontakt.
B u d i   d r u g.   O b a v e s t i    o s t a l e.

Poštovani novinari:
Zaista nam je drago što ste našu ideju preneli u:novine, tv ili radio. Vapaj za borbu protiv prevare, stigao je i do policije i ministara... i mi smo Vam zahvalni za to.  Samo Vas molimo da spomenete i nas. Ipak, zaslužili smo to. Zar ne?

Društvo za borbu protiv prevare se zahvaljuje: Radio Televizija Srbije (Beogradska hronika, Magazin Oko), Radio televizija Pink (Nacionalni Dnevnik), Radio televizija Vojvodine (Novosadske razglednice, Dobro jutro Vojvodino, Život je lep), Televizija Avala (Jutarnji program, U toku), Televizija B 92 (Vesti B92, Vesti B92 Info, Priči nikad kraja), Televizija Rubin Kikinda, Televizija Košava,OBN Televizija, IN Televizija Bijeljina, Kurir (crna hronika), Građanski List, Ilustrovana politika, Blic, Revija D Crna Gora, Večernje novosti, Frankfurtske vesti, Borba, Glas javnosti, Nedeljni telegraf, Politika, Nin, Politika magazin, Tanjug, Magazin Kod, Ekonomist, Tabloid, Press, Akter, Danas, Vijesti, Alo, Radio B 202, Radio 021, Radio Kikinda, Radio Slobodna Evropa, Radio Hit Kragujevac, Radio S, S media, Blic žena, 24 sata, Vesti, Forum Krstarice, Infostud, Internet Novine Serbske, NS kafe.com, YU serach.com, MTS Mondo, Sezampro, Privredna komora Beograd ...za podršku u borbi protiv prevare...

Obaveštenje:  Do sada smo objavili 1,730 prevara i objavljujemo nove svakog ponedeljka. Sve prevare možete naći u spisku prevara ili jenostavno listajući sajt. I dalje idemo svakog ponedeljka sa tri nove prevare a kratke vesti o prevarama skoro svakog dana


 
Kupi i pošalji mi
ImageJedna od novijih prevara koja pogađa mlađe radnike, odnosno one koji su se tek zaposlili. Malo je komlikovana i ne pogađa toliki broj ljudi, ali dobro je da znate da i to ima.

Prevare sa gift karticama koje su i kod nas odavno zaživele, postoje već duži niz godina, i ne postoji valjda više ni jedan trik koji prevaranti nisu pokušalji da dođu do njih.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažni direktori
ImageOvo je ozbiljnija prevara od one prethodne jer zahteva mnogo iskustva i poznavanja hakerisanja a samim tim je i mnogo opasnija. U Americi se FBI bavi ovakvim prevarama, a ne obična policija.

Prevaranti prate zaposlene iz neke velike firme i vrlo brzo nauče mnogo toga kako firma posluje, kako i gde prebacuje plate, ko su zaposleni, u kojim odelenjima rade i sl.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Grčke pesme ili naše pesme
ImageKo voli Grčku muziku i sluša istu, lako će primetiti da postoji velika sličnost između velikog broja Grčkih i naših hitova, a što je najgore, veliki broj njih je doslovno "prepisan".
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažni rezervni delovi
ImageOvo je jedna od najčešćih i najdugotrajnijih prevara koje postoje na internetu.
Pošto smo okruženi tehnikom i elektronskim uređajima, stalno nam trebaju neki delovi, a kada nam zatrebaju, potražimo ih na internetu, jer su jeftiniji.

Iako postoji na desetine hiljada onih koji ovaj posao obavljaju, ajde da kažemo pošteno, postoji i gomila onih koji bi da na nepošten način zarade.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 1 - 5 of 1730

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura