logo.gif


Društvo za borbu protiv prevare

www.prevara.info je vlasništvo Društva za borbu protiv prevare. Stranica se ažurira svakog ponedejlka, ali i danima kad se pojavi neka nova prevara. Ako želite da nam se pridružite i pomognete sebi i drugima, možete da to uradite putem email-a  ili telefonom, a  koji se nalaze u rubrici kontakt.
B u d i   d r u g.   O b a v e s t i    o s t a l e.

Poštovani novinari:
Zaista nam je drago što ste našu ideju preneli u:novine, tv ili radio. Vapaj za borbu protiv prevare, stigao je i do policije i ministara... i mi smo Vam zahvalni za to.  Samo Vas molimo da spomenete i nas. Ipak, zaslužili smo to. Zar ne?

Društvo za borbu protiv prevare se zahvaljuje: Radio Televizija Srbije (Beogradska hronika, Magazin Oko), Radio televizija Pink (Nacionalni Dnevnik), Radio televizija Vojvodine (Novosadske razglednice, Dobro jutro Vojvodino, Život je lep), Televizija Avala (Jutarnji program, U toku), Televizija B 92 (Vesti B92, Vesti B92 Info, Priči nikad kraja), Televizija Rubin Kikinda, Televizija Košava,OBN Televizija, IN Televizija Bijeljina, Kurir (crna hronika), Građanski List, Ilustrovana politika, Blic, Revija D Crna Gora, Večernje novosti, Frankfurtske vesti, Borba, Glas javnosti, Nedeljni telegraf, Politika, Nin, Politika magazin, Tanjug, Magazin Kod, Ekonomist, Tabloid, Press, Akter, Danas, Vijesti, Alo, Radio B 202, Radio 021, Radio Kikinda, Radio Slobodna Evropa, Radio Hit Kragujevac, Radio S, S media, Blic žena, 24 sata, Vesti, Forum Krstarice, Infostud, Internet Novine Serbske, NS kafe.com, YU serach.com, MTS Mondo, Sezampro, Privredna komora Beograd ...za podršku u borbi protiv prevare...

Obaveštenje:  Do sada smo objavili 1,652 prevare i objavljujemo nove svakog ponedeljka. Sve prevare možete naći u spisku prevara ili jenostavno listajući sajt. I dalje idemo svakog ponedeljka sa tri nove prevare a kratke vesti o prevarama skoro svakog dana


 
Parfemi testeri
ImageMnogi se hvale da su kupili odlične, original parfeme, po znatno nižim cenama od onih u prodavnicama, uz obrazloženje da se radi o testerima pa su zato jeftiniji.

Naravno, ovo je mit. Kopije parfema se prave na svim stranama sveta a najkvalitetniji su oni koji dolaze iz Indije, dok su najlošiji ovi iz Kine.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Cripto mining i Adylkuzz (malware koji hakeri instaliraju na Vaš kompjuter)
Bez obzira šta skeptici kažu, kripto valute su zaživele, i neće se skoro skinuti sa tržišta!

ImageOvaj tekst je nastavak prošlog teksta koji smo objavili a koji je izazvao različite komentare ali zabrinutost jer ma šta da radite i koliko da zarađujete na krito valutama, uvek će se naći maher da Vas pokrade ili da Vas iskoriste.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Lažni policajci u Hrvatskoj
ImageO ovoj vrsti prevare smo pisali pre nekoliko godina Pročitaj OVDE ), a ona se sada sa zapada preselila u Hrvatsku...a ko zna gde će sve završiti.
Nekada su se prevaranti predstavljali kao inspektori, istražitelji koji rade za banke, kao osobe iz osiguravajućih kuća...a sada iz Hrvatske stiže informacija da se predstavljaju kao policajci.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Criptovalute i rudarenje bez Vašeg znanja
ImageO kriptovalutama smo pisali pre, pa nema svrhe da se ponavljamo. Da bi došli do kripto valuta, morate ili da trgujete ili da "rudarite"..Prvo je podložno velikom riziku, a rudarenje troši puno struje, zahteva jake grafičke kartice i dugotrajan je proces sa jako slabim rezultatima. Ipak, na rudarenju može nešto da se zaradi. Ovde su prevaranti pronašli svoju šansu.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Results 1 - 5 of 1654

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura