logo.gif


"Ovlašteni klima serviseri" Print E-mail

Poštovani,

ImageU nedostatku informacija kome zaista ovo mogu da prijavim rešio sam da poruku pošaljem Vama pa da je Vi prosledite dalje ili da mi ukažete kome se mogu obratiti.
Primio sam poziv izvesne gospođe koja se predstavila da je iz mog ovlašćenog klima servisa i nudi redovno i obavezno servisiranje klime, koje je baš ovog meseca na popustu od 50%. (pismo čitaoca)

Igrom slučaja, moj ovlašćeni serviser klima uređaja (u Pančevu) je poznanik i zajednički prijatelj mojih kumova, te sam gospođu zamolio da me nazove kasnije jer, kako sam u trenutku rekao nisam u prilici da pričam telefonom trenutno. Za to vreme čuo sam se sa svojim serviserom koji me je ubedio da niti je on zvao, niti bilo ko od zaposlenih, a dodatno da je uveren da je u pitanju prevara koja mu je na žalost poznata i da ne nasedam na tako nešto.

Dobio sam kasnije poziv od iste gospođe koja je opet ponovila da su oni moji serviseri i da mi neće važiti garancija od 2 godine (klima je kupljena sredinom leta 2012, praktično nova) u koliko ne odradim ovaj servis. Tu sam na priču da ću ja nju nazvati uspeo da izvučem broj telefona gospođe, i ubrzo nazvavši je potvrdio sam da je dala pravi broj. Taj broj je 066-1xx-1xx.

Pošto ne volim da sedim skrštenih ruku pred bilo kakvim oblikom prevare, obmane i svakog sličnog otimanja novca i zablude građana, ovo je najmanje što mogu uraditi a voleo bih i više kada bih znao kako. Očekujem Vaš odgovor i savet.

Pozdrav,

 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura