logo.gif


Bila sam na Tajnovitom predavanju Print E-mail

Poštovani,

ImageNa nagovor sestre otišla sam na neko tajnovito predavanje (znate o Čemu je reč),ne znam kako sam izdržala toliko sati slušajući debile koji me u stvari vređaju jer ih ja slušam i trošim slobodno vreme na ....zaboga pa to je ......i na kraju dajte nam samo 2290e ..... moram priznati da i nisu baš veeeeeeliki prevaranti,samo su prevaranti! (pismo čitateljke)

Možete im doskočiti sa konkretnim pitanjima,počinju da se preznojavaju,menjaju raspoloženje i ostalo,što još gore utiče na vas jer ste svesni da je pokušao da vas prevari sitni šibicar!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ako ikako,nekako, možete nešto da uradite....oni se nalaze svake nedelje na P.....(jedno tajnovito mesto sa hotelčićem) uvukli su u to jadne penzionere i starije ljude kojima je druženje na prvom mestu i osećaj pripadnosti. organizuju im rođendane i svašta tako.........Fuuuuuuuuuj.imaju raznorazne firme,i oni i njihov sin ,svi su na različitim lokacijama.......ali može im se doskočiti!!!!!!!!!!


Bila bih jako srećna kada bih od vas dobila barem neki pozitivan odgovor jer ono što ti ljudi rade,pa to je ispod svakog ....ne znam kako bi to nazvala........svi mi volimo pare ..........ali naterati čoveka da se ponaša kao majmun,svesno mu to raditi,ubeditiga da je crno-belo,a belo-crno......

______________________________________

Naravno, radi se o piramidi, ali Vi ste to već shvatili, a šta radi zakon po tom pitanju, e to je već nešto drugo.

Iako je ova piramida isterana iz skoro svih zemalja u svetu kod nas još uvek nesmetano rade.

Postoji član u zakonu koji zabranjuje pirmaidalnu trgovinu, pa zašto se taj zakon ne poštuje?

 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura