logo.gif


0.facebook.com Print E-mail
ImageAko ste primetili na svim mogucim televizijama ovih dana, reklamiraju se sve vise i vise NULA FACEBOOK reklame koje jednostavno varaju sve moguce korisnike da sve sto treba da urade je da se uloguju preko 0.facebook.com i da je to potpuno besplatno.(pismo čitaoca) Sad naravno, dolazimo do onih najsitnijih slova koja su zabacena u nedogled i nemoguce ih je prmimetiti na televizoru, nego morate ici na internet i citati abnormalo dugacke textove o uslovima, a jedan od GLAVNIH koji nije spomenut je: 0.facebook.com se ne naplacuje, ali svaka slika ili video koji se otvori preko telefona se standardno tarifira prema GPRS cenovniku. To znaci da se slova (text) ne naplacuje, ali facebook stranica sadrzi preko 50 slicica po strani, pa vi pomnozite to sa kilobajtima, pa eto vam racuna. Da, upravo ste bili prevareni i ocekujte abnormalan racun sledeci mesec. STO PRE DEAKTIVIRAJTE taj sistem surfovanja, i predjite na neki obican wireless u nekom obliznjem kaficu. Svako slovo koje se pojavi na vasem ekranu od telefona se NE naplacuje. Znaci, dokle god gledate text, vi stvarno surfujete Facebookom besplatno. Ali, vi tada poneseni "besplatnim facebookom" pocinjete da ulazite u profile, grupe, stranice... Tada prevara dolazi na svoje delo. Posto ste se saglasili da svaka slika i video se NAPLACUJE kad ste se registrovali na 0.facebook.com , vi u stvari ne znate da ce se SVAKA slika, bez obzira dali je ona profil slika, slika od stranice, ili prava fotografija, naplatiti punom cenom preko GPRSa. Tako ce vam vas prepaid kredit iscureti za nekoliko sati. O postpaidu da ne pricamo. Odmah da vam kazem da je jedan covek u mojoj blizini dobio oko 8000 din tarifiranog interneta na postpaid a nije imao pojma zasto. To je tek kasnije saznao.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura