logo.gif


95,300,000 evra za Vas Print E-mail
ImageOvde se radi o prevari u kojoj se pominje UK (Engleska) nacionalna lutrija. Iako smo pisali o ovoj prevari, još je mnogo onih koji veruju da su ipak dobili milione i voljni su da pokušaju.

Ovde se radi o prevari u kojoj se pominje UK (Engleska) nacionalna lutrija. Iako smo pisali o ovoj prevari, još je mnogo onih koji veruju da su ipak dobili milione i voljni su da pokušaju.

Upravo to što su voljni da pokušaju, misleći da je sve besplatno ili da ne košta ništa, lako mogu postati žrtve prevare.

Ovde vidite kako izgleda formular koji treba da ispunite. Kad ispunite sve ove podatke, prevaranti mogu da iskoriste Vaše podatke za krađu identiteta, odnosno mogu da prave klonirane kreditne kartice sa Vašim imenom.
Image
Druga stvar koja će Vam se sigurno desiti je da će pokušati da Vam uzmu novac za neke svoje (nepostojeće) troškove. Najčešće se traži novac za transfer, ili ako tražite da Vam se isplati keš onda traže novac za Western Union ili neku drugu kompaniju koja se legalno bavi transferima novca. Uvek se bira poznata kompanija da bi prevara izgledala legalno.

Sledeća stvar koja će Vam se desiti je da će Vaš email biti zatrpan "junk mail-om" odnosno neželjenom poštom.

Jednu stvar treba da znate: NI JEDNA LUTRIJSKA ORGANIZACIJA NEĆE NUDITI NAGRADE PUTEM EMAILA, a drugo, pITAJTE SEBE: JESTE LI KUPILI TIKET?
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura