logo.gif


400 objava Print E-mail

Za 400 objavu smo odabrali pismo zahvalnosti jednog od posetilaca našeg sajta i osobe koja je na žalost prevarena i koja će teško moći da ostvari svoje pravo i naplati štetu, ali je i dalje ostala dobra i poštena osoba. Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su do sada pohvaljivali naš rad i hvala im na njihovim rečima podrške koje nam mnogo znače. Samo zajedničkim zalaganjem možemo da stanemo na put zlu koje se zove PREVARA i koja na žalost, najčešće, prolazi nekažnjeno ili su kazne neprimerene za sav duševni bol i materijalnu štetu koja iz njih nastajte.

 Poštovani Gospodine Saša Pribicevic, izuzetno ste me obradovali svojom ljudskošću.Svaka čast! Jednostavno u bezizlaznoj situaciji -znajući da prevare teško mogu da se osujete i pravno valjano kazne obratio sam se za pomoć. (pismo čitaoca)

Iskazali ste maksimalnu ljudskost i humanost još kod samog telefonskog poziva(posebno hvala što ste Vi nazvali)a pored toga savetima upućenim mejlom ste mi dali dragocene informacije.

Za mene je u suštini veća dobit što iako sam materijalno i moralno oštećen (od čoveka koji mi je lažno predstavio telefon i prevario me) što sam upoznao Vas-retko čestitog čoveka za ova vremena.

Ja sam Gospodine Saša profesor u srednjoj školi koji pošteno radi svoj posao, i kada sam za potrebe češćeg slikanja i snimanja svog trogodišnjeg sina hteo da nabavim telefon sa boljom kamerom i većom memorijom naišao sam na oglas na net-u.

Iako cena nije bila niska-čak kao i svi drugi što nude,obradovalo me što čovek priča poštenu priču,ali užasava kada taj isti čovek nakon obavljene trgovine kaže da ni poreklo telefona ne zna baš kao ni ispravnost-već mu je bitno što je telefon prodao meni i rešio svoj dug sa trećim licem i sada već preti da će da me tuži za uznemiravanje iako ne poriče ništa od mojih primedbi.

Hvala za razumevanje-to mi u ovom trenutku mnogo znači,želim Vam svaku ljudsku i poslovnu sreću-srdačno B.M.

 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura