logo.gif


7 Evra za slanje paketa Print E-mail
ImageObavešteni smo da se pojavila još jedna poslovna ponuda a traže se ljudi koji bi pakovali i slali pakete u inostranstvo. Za svaki poslati paket plaća se 7 Evra.

Naravno, ovo je laž kao i hiljade drugih ponuda za posao koje kruže kod nas i na internetu.

Ova prevara spada u klasične prevare tipa "rad od kuće" i nisu ništa interesantnije od onih koje su se pojavljivale pre, jedino što ovi "mangupi" pokušavaju da Vas ubede da ne treba da uplatite bilo šta.

Naravno, ni ovo nije istina. Prvo Vam sugerišu da idete na njihov sajt, posle Vam šalju brošure, daju brojeve telefona u inostranstvu i kad Vas "skuvaju" onda Vam traže novac za učlanjenje, od 20 do 100 Evra.

Ne nasedajte na ovakve poslove jer ih ima na stotine i svi liče jedni na druge i uvek Vam traže neki novac u napred, što je najčešće prvi pokazatelj prevare.

 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura