logo.gif


AB FORCE masažer za skidanje kilograma (7,000,000 Dollara kazne) Print E-mail
ImageUključite masažer, on podstiče mišiće da se sakupljaju i opuštaju a Vi sedite u fotelji i čitate novine.Tako napravite na stotine trbušnjaka bez ikakvog napora... i vlasnici plate kaznu od 7,000,000 miliona Dollara a Vama ostaje Vaša kilaža i gorak ukus u ustima jer ste još jednom prevareni.

Saznali smo da je FDC (Federal Trade Commisino-USA) na sudu uspela da izdejstvuje da proizvođači i promoteri ovog proizvoda u Americi plate odštetu od 7,000,000 Dollara zbog lažnog i obmanjivačkog reklamiranja ubeđujući ljude da će izgubiti kilograme, imati savršene stomačne mišiće bez ikakvog napora. Samo uključite aparat i on sve sam radi.

Do sada su proizvođači prodali 700,000 ovih "kaiševa" za skidanje kilograma, koji skidaju masne naslage i "lepe" mišiće na mestima na kojima god želite. Ruke, noge, stomak... gde god poželite.

Posle uložaka za cipele sa kojima se mršavi (tekst o ovim ulošcima imate u spisku prevara), ovo je još jedna kompanija koja je završila na sudu i platila "debelu" kaznu.

A kod nas? Možete da prodajete i atomske bombe za mršavljenje, i niko Vam ne može ništa. Da bar, kao u civilizovanom svetu, napišu da: Rezultati nisu isti za sve osobe, ili, da rezultati variraju, ili da se radi o suplementu...

Sad već kad pišemo o prevarama sa mršavljenjem (članak o ovome je u pripremi) da Vam ispričam šta se desilo u Vancouveru u Kanadi.

Došla je ekipa iz Amerike da snima reklamu za preparat za mršavljenje. Znate oni, jedna tableta na dan i deset kilograma mesečno manje :-( Režiser je poveo nekoliko devojaka ( sve su bile manekenke) i izabrao je jednu devojku iz hotela da glumi u reklami. Devojka je bila iz Južne Amerike, prelepa, vitkog struka...jednom rečju prelepa.

Ekipa je snimila reklamu i otišla. Par nedelja kasnije sve prijateljice iz hotela u kom je ova devojka radila su bile ljute na nju i nisu htele da pričaju sa njom. Njoj nije bilo jasno šta se dešava. Onda je jedne večeri otkrila.

U reklami su je prvo prikazali kao debelu devojku (montirano) a onda su je pokazali kako sada izgleda. Prelepo.

I ovo se dešava svakodnevno. Na zapadu postoje manekeni koji se samo reklamiraju u ovakvim prevarama tipa "mršavljenje preko noći". Ovo je multi milionski biznis i neće nestati preko noći.

Pitam Vas, ako mogu, : Ako zaista postiji proveren preparat za mršavljenje zar ne mislite da bi neko dobio Nobelovu nagradu. Znate li koliki je procenat onih koji smršaju od ovih preparata: Jedva 2% u Americi a ni ovo nisu pravi podaci. Broj je sigurno i manji. Zašto estetski hirurzi padaju na nos od posla vršeći lipo sukcije koje koštaju mnogo više nego preparat iz prodavnice. Da li znate da ovakvi preparati iz organizma izbacuju tečnost ili stvaraju veliki broj "stolica".

O ovome ćemo pričati naknadno. Ako želite da se uključite u akciju "mršavljenje preko noći je jedna debela laž" pošaljite svoje komentare ili podelite Vaša iskustva sa ostalima. Javite nam se na This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it .

 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura