logo.gif


Influencers Print E-mail
ImageInfluencers su, ajde da ih tako nazovemo, ubeđivači, odnosno osobe koje mogu da Vas ubede u sve i svašta, i oni su njopasniji prevaranti od svih. I najbolje plaćeni.

Ni jedna velika prevara ne može da se odradi bez njih. Što su veći ulozi i veće pare u pitanju, naravno tu su i oni. Pre nekoliko godina jedna prijateljica mi je ispričala za svoju koleginicu, bolje reči poznanicu, koja ide iz posla u posao, bez griže savesti što je na stotine ljudi ostalo bez novca zbog nje i što je najvažnije ONA IZGLEDA KAO DA POTPUNO VERUJE U POSAO KOJI PREPORUUČUJE I Z KOJI VRBUJE LJUDE.

Kada je prijateljica pitala a šta je s prošlim poslom koji si nudila i ljudima koji su ostali bez novca, ova je mrtva ladna odmahnula rukom i rekla: "Pusti to, ovo je prava stvar.

Ovo su neke od osobina influencer-a. Nemaju ni malo samilosti, griže savesti, empatije, stvarne želje da pomognu... oni sumašine koje žderu ljude.

influenceri su osobe koje ne odustaju, koje n svako pitanje imaju bar dva odgovora. Potpunos us posvećeni prevari kao da se radi o najboljem poslu na svetu, i nikada ne odustaju.

Zvaće Vas milion puta. Vodiće Vas na piće i na večere. Tretiraće vs kao kralja ili kraljicu, sve dok vam ne izvuku novac, ali kada ostanete bez novca i cela stvar propadne, a hoće, neće hteti da vam se javljaju, šikanirće vas, stavljaće vm na znnje da ste budala.. u ekstremnim slučajevima će vs prijaviti i policiji zbog uznemirvanja.

Ovo sam vam napiso jer znam da će svako od vas, ako već nije, naleteti na ovkve osobe, pa čim počnu da vas ubeđuju u nešto što vam od starta ne izgleda normalno ili dobro, držite se NE odgovora i ne odustajte. I oni se umore i uvide gde ne vredi trošiti vreme.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura