logo.gif


Auto mi je u kvaru, pomozite Print E-mail
ImageŽenskoj osobi, koja drži foto radnju, n vrtima se pojavio mldić koji je imao problem s automobilom.

Zamolio je da mu na minutu posudi telefon da nazove prijatelja jer je u nevolji. Kako je ispričao Anđeli, automobil mu je ostao zaključan i njemu sve stvari, od novčanika i telefona, i treba mu pomoć prijatelja.
Anđela tada nije ni naslutila da se radi o prevarantu koji joj je na podmukao način ukrao 600 kuna.

"Dala sam mu mobitel, on je nekoga nazvao i kao razgovarao, a iz tog razgovora sam čula da mu je navodni prijatelj rekao da ne može sad doći u Karlovac i da proba uzeti taksi kako bi došao do nekog mjesta pored Zagreba. Zvao je i Cameo i pitao koliko bi ga to koštalo, ispričala nam je fotografkinja. Zamolio ju je “da mu izađe ususret” i posudi 600 kuna za taksi, a on će se odmah i što prije vratiti u Karlovac s ključem od automobila i novcem", priča prevarena žena za Kaportal.

"Ni u zadnjoj primisli nije mi došlo da se možda radi o prijevari. Dečko je izgledao fin, zgodan i pristojan, izuzetno uvjerljiv kad mi se obratio kao i u navodnim telefonskim razgovorima. Prije odlaska rekao je da se zove Tomislav, a zapisala sam i njegovo navodno prezime, adresu i broj mobitela. Naravno, nije se vratio i ostala sam bez novca. Nije mi taj novac toliki problem, nego je grozno kako se čovjek osjeća prevarenim, a, naravno, želim da se o tome piše jer tko zna koliko je ljudi još na ovaj način prevario", kaže Anđela.

index.hr
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura