logo.gif


Upao na profil majke i prikupljao novac za LAŽNO LEČENJE Print E-mail
ImagePotvrđena je optužnica Tužilaštva Distrikta Brčko BiH kojom se Alenu Bećireviću (22) iz Tuzle na teret stavljaju krivična dela teške krađe i prevare.

Bećirević je optužen da je 29. oktobra prošle godine oko 21 čas, maskiran, sa povezom preko usta upao u trgovinu „Bogićević-komerc“ u ulici Dr. Safeta Muratovića u Brčkom. Prodavačici se obratio rečima: „Daj pare,“ nakon čega je otišao do kase i uzeo oko 200 KM te pobegao.

Takođe mu se stavlja na teret da je na prevaru od J. V. uzeo 260 KM. On se 11. septembra prošle godine oko 11.30 časova u Brčkom, putem društvene mreže Fejsbuk, sa profila svoje majke Z. B. obratio oštećenoj J. V. tražeći da joj posudi 60 KM za potrebe lečenja.

Misleći da joj se za pomoć obratila bolesna žena, J. V. je pristala da da novac po koji je u njen stan došao Bećirević.

Nakon što je uzeo novac i uredno joj zahvalio u ime svoje majke, on je opet istog dana sa Fejsbuk profila svoje majke poslao novu poruku J. V. u kojoj je tražio još novca za plaćanje bolničkog lečenja. Oštećena je pristala i dala je još 200. KM. Alen je ponovo u ime svoje majke preuzeo
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura