logo.gif


Besplatni horoskopi Print E-mail
ImagePretrpani smo ovom vrstom "zabave" kako na kompjuterima tako i u novinama i dnevnoj štampi. Zanimljivo ili ne, neki su od toga napravili biznis. U današnje vreme ne morate da budete baš poznavalac čitanja zvezda, što u stvari velika večina i nije. Znam da će se neki naljutiti, ali je jako malo onih koji stvarno nešto znaju.

Više je to neko pogađanje i lupetanje, pa ko poveruje...poveruje.

Naravno, ispričaće Vam celu priču o zvezdma, natalnim kartama i sl... i to će da naplate poprilično a da ih njihove "prognoze" ne obavezuju ni na šta.

U poslednjih par godina pojavili su se kompjuterski programi (neki bolji i skuplji, neki lošiji i jeftiniji) u koje samo uku cate podatke i za par trenutaka dobijete poprilično informacija.

Gledao sam, mnogo puta ljude koji provedu ceo dan čekajući da im se desi ono što su pročitali...a na kraju izgube ceo dan života za nešto što je apstraktno i nepouzdano.

Dokzivati da horoskopi nisu pouzadn metod bi odnelo jako mnogo vremena a i naljutili bi one koji od njih žive...zato, najbolje je svoj život u svoje ruke i samo napred.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 2 guests online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura