logo.gif


Pozvao majstora da mu popravi kompjuter, pa mu iznudio 1.000 evra! Print E-mail
ImageBeogradska policija uhapsila je D. V. (43) zbog sumnje da je od mladića koji mu je popravljao kompjuter uz pretnje iznudio 2.200 evra, saopštio je beogradski MUP.

U saopštenju se precizira da je D.V. tokom razgovora sa oštećenim mladićem, koji mu je popravljao računar, saznao da on duguje jednom svom drugu 100 evra.
Iskoristivši tu informaciju, oštećenom je rekao da taj dug zapravo treba da vrati njemu i da sada iznosi 1.000 evra, nakon čega je oštećeni pozajmio novac i predao mu traženi iznos.

D. V. se sumnjiči da je posle nekoliko dana pozvao oštećenog da se nađu i saopštio mu da mu sada duguje još 1.200 evra jer ga je njegov drug navodno prijavio policiji.

Posle saznanja njegovih roditelja da je zatvoren u stanu D. V. koji zahteva isplatu pomenutog iznosa, oni su njegovom drugu dali novac da odnese na dogovoreno mesto, nakon čega je oštećeni pušten, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navela je policija.

(Kurir.rs/Tanjug)
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura