logo.gif


Crna magija i bogati klijenti Print E-mail
ImageO ovome se malo zna a još manje govori. Neki veruju da su izlečeni, neki misle da ih vidovnjaci i vračare drže u životu, a neki su posramljeni pa neće izneti informaciju u javnost da su prevareni za veliki novac. Kod običnih ljudi, beda ili bolest, najčešći su uzroci nesreće, pa se nadaju da će sve to jednom proći...

Kod bogatijih, ima mnogo više problema. Problema povezanih sa sujetom, nemirima, nesenicama, ljubomorom, zavišću, gubitkom ljubavi i ljudi oko njih, razvodima, lošim poslovnim potezima, ljubomorom...

I baš bogatije osobe su omiljeni klijenti kojekakvih vrčara i vračeva, vidovnjaka, "skidača crne magije" i sličnih spodoba kojih je sve više.

iz prijašnjih informacija koje smo dobijali, kao i razgovori sa osobama koje su sve ovo prošle, ovi nazovi magovi uzimaju od nekoliko hiljada pa i do nekoliko desetina a i stotina hiljada evra od bogatih ljudi.

Čim pređu prag i čim ih nazovi magovi "skontaju" da imaju para, počinje igra. Najviše se radi na prepadanju od smrtnih opasnosti, crne magije, nesreće koja se sama neće zaustaviti nego će biti sve gore, osoba koje podmeću sve i svašta, đavoli...

Ma šta da je u pitanju, njima je stalo samo do para.

E sad ide zanimljiviji deo priče.

Ako se jednom osveste i bogati klijenti shvate da ih "muzu" za pare, onda počinje nova igra,sada još i strašnija.

"Magovi" prete prokletstvima, crnom magijom, ubeđivanjima, prete da će sve objaviti javno ili da će sve ispričati prijateljima, rodbini ili poslovnim partnerima. Neki od njih imaju i telohranitelje koji dodatno prete i zastrašuju...

Posle, neretko čak iako "mušterija" odustane od novca koji je dala, dolaze ucene, pretnje i traženje još para...inače, sve će biti obelodanjeno.

Sve se ovo odvija u mraku, "iza kulisa" i totalno izvan javnosti, ali u ovom "prokletom biznisu" (da ga tako nazovemo), se obrću silne pare i mnogi postaju žrtve ovakvih prevaranata koji su bliže kriminalcima nego stvarnim osobama koje žele da pomognu.

Voleli bi smo, ako je neko prošao kroz ovakvu "tortutru", da nam se javi i ispriča šta im se desilo, a mi obećavamo da nećemo obajviti imena...čisto da pomognemo drugima da ne upadaju u ovakve zamke iz kojih često skoro i da nema izlaza.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura