logo.gif


Besplatne e knjige Print E-mail
ImageSlatko je dobiti nešto besplatno i prevaranti to znaju pa neretko postavljaju e knjige na određenu tematiku gde se kriju reklame za njihove proizvode ili opsuju "čudotvorna" izlečenja ako kupite nešto što oni prodaju. Na internetu ne postoji tema da nije propračena određenim lažnim tekstovima i e knjigama koje ljudi čšće čitaju nego same sajtove. Prevaranti to znaju i lukavo to koriste.

Takođe, u tim knjigama se nalaze i fotografije, izjave korisnika što svemu daje jednu novu težinu i na površini sve izgleda "prelepo".

Naravno, ne verujte svemu što pročitate. Internet jeste dobar izvor informacija ali je još bolji izvor dezinformacija, lažnih tvrdnji i pokušaja da se očajnim ljudima uzme novac na bilo koji način.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura