logo.gif


Prodaja sata na Facebook/u Print E-mail
ImageOvaj primer prevare nam je naterao smeh na lice iako se na žalost radi o prevari. Prodaja satova na Facebook-u nije ništa novo, kao ni veliki broj prevarnih radnji vezanih uz ovu prodaju, ali ovo što smo videli prelazilazi svaku maštu. Čovek iz Engleske je video sat koji se prodaje na Facebook-u za 60 Funti. Po slikama je zaključio da je original i uplatio je novac prodavcu u napred.

Pošto sat nije stizao neko vreme, čovek je pokušao da pozove prodavca ali broj nije postojao što mu je bio signal da je prevaren.

Nedugo zatim našao je isti taj sat na Facebook-u samo što je sada slika promenjena kao i pozadina same slike, da bi valjda izgledalo da je onaj prošli sat odavno prodat.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura