logo.gif


Prevaranti se predstavljaju da su iz PIO Fonda Print E-mail
ImageRepublički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje saopštio je danas građanima da ne nudi besplatne fizijatrijske usluge i oporavak u banjama u organizaciji Fond, i da nije nikoga ni angažovao da to čini, te da u svoje domove ne puštaju ljude osobe koje se predstavlju kao radnici Fonda. Naime, u Fond PIO su stigle prijave građana naselja Barič u beogradskoj opštini Obrenovac o telefonskim pozivima u kome ih navodno zaposleni u Fondu ispituje o visini penzije i obaveštava da, ukoliko imaju višu penziju i ne ispunjavaju uslove za besplatnu rehabilitaciju u banjama, mogu dobiti besplatne fizijatrijske usluge.

Fond apeluje na sve građane, a posebno penzionere, da u svoje domove ne puštaju osobe koje se predstavlju kao radnici Fonda i da, ukoliko im neko sa takvim obrazloženjem dođe na vrata, to odmah prijave Fondu.

Broj telefona na koje treba prijaviti ovakve pozive je 011/3060-680, a nakon prijave o njoj će biti obaveštene nadležne institucije.

blic.rs
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura