logo.gif


Krema od sopstvene krvi Print E-mail
ImageNaravno, nije prevara dok se ne dokaže, ali je svakako "kozmetički hir" koji je bizaran i šokantan pa zaslužuje da je pomenemo.
Novi kozmetički hit u svetu jeste krema od sopstvene krvi, a uprkos tome što zvuči vrlo jezivo, navodno daje sjajne rezultate - sprečava nastanak bora i stimuliše proizvodnju kolagena.

Nedavno je Viktorija Bekam obelodanila na svom Instagram profilu da se počastila upravo jednom takvom hidrantnom kremicom, te da je za nju iskeširala neverovatnih 150.000 dinara.

Ona je otkrila i da je pomenuita krema proizvod doktorke Barbare Sturm, koja je jedan od najpriznatijih dermatologa u Holivudu, te je napomenula kako treba da je stavlja svakodnevno ukoliko želi da sačuva elastičnost kože.

"Doktorka Barbara uzela je moju krvi i napravila lekovite sastojke od mojih sopstvenih ćelija. To je protivupalno i regenerativno, a pomaže u očuvanju zdravlja moje kože", napisala je Viktorija, koa je nedavno priznala da je od detinjstva morala da sakriva kožu lica različitim preparatima i šminkom zbog lošeg tena.

"Srećom, više ne treba da brinem oko toga", rekla je nedavno, aludirajući na to da je pronašla proverene načine za negu.

Zanimljivo je napomenuti i da slavna dizajnerka nije jedina koja koristi ovakve proizvode, i Kejt Mos, Džada Pinket Smit, Gvinet Paltrou priznale su da upotebljavaju kreme sa krvlju.

zena.blic.rs
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura