logo.gif


Prodali mu escajg za 700 dolara Print E-mail
Imageprema rečima jedne Beograđanke, njenog deku obrlatili su muškarci koji su mu na tečnom srpskom rekli da su turskog porekla i da im je potreban novac da bi se vratili u rodnu zemlju.
Sačekali su ga ispred njegove zgrade u Ulici Grčića Milenka, rekavši mu da moraju da stignu kući, ali da nemaju novca za to. Međutim, kako su naglasili, "iako nemaju para, imaju mnogo lepih stvari koje mogu da mu prodaju". Nakon toga su ga pitali i da li je u penziji, jer navodno za penzionere imaju i neke "besplatne stvari" - kaže naša sugrađanka.

Njen deka ih je uredno pozvao u svoj stan, a pomenuti duo izgleda je u tom momentu zaboravio na svoju ponudu o besplatnim prozvodima i krenuo u akciju kako što više novca izvući od svoje nove mušterije.

- Uspeli su da mu prodaju set tanjira, nešto escajga i šerpi za 700 dolara, iako je prema mojoj proceni to roba znatno niže vrednosti. Nisam sigurna odakle im je baš ta suma bila na pameti, verovatno su do nje došli cenkanjem, a kako jedna dekina ćerka živi u SAD, u novčaniku je imao njihovu valutu. Mogu da se kladim da sve to mogu da nađem u nekoj od kineskih prodavnica za ne više od 5.000 dinara, a kamoli za 70.000 koliko ih je on platio u dolarima - objašjava njegova unuka.

blic.rs
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura