logo.gif


Grčke pesme ili naše pesme Print E-mail
ImageKo voli Grčku muziku i sluša istu, lako će primetiti da postoji velika sličnost između velikog broja Grčkih i naših hitova, a što je najgore, veliki broj njih je doslovno "prepisan". Ako već niste, poslušajte na internetu hitove od 2012 do 2018 pa ćete videti koliko je doslovno njihovih hitova prepisano kod nas i to do poslednje note, a najstrašnije je kada se ispod takvih pesama potpiše neko od ovih naših vajnih aranžera, prisvajajući javno tuđu pesmu. Strašno.

Naravno, ne završava cela priča tu. Krade si i iz Turske, Arapskih zemalja, zemalaja zapada...i kod nas je krađa autorskih prava prešla odvano u epidemiju.

Sreća naša pa su Grci takvi kavi jesu, da još nisu savili tabak i tužili pojedine muzičare, ali se pitam dokle će to da ide?

Čak i krađa malog dela pesme predstavlja krađu autorskih prava, što je krivično delo, ali krađa čitavih pesama i njihovo potpisivanje je najblaže rečeno, SRAMOTA!
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura