logo.gif


Samo što nas ne tuku Print E-mail
Još jedno iskustvo osoba koje rade u Nemačkoj a koje su nam se javile putem prijateljice iz Srbije.

ImageRadi se o osbama koje su se preko agencije (bar je nama tako rečeno) koje su otišle u Nemačku da pomažu oko nepokretnih osoba. (Teško nam je da utvrdimo da li se stvarno radi o agenciji, jer oni stalno spominju jednu ženu)
"Uslovi rada su kao u koncentracionom logoru.Svakodnevno nam prete, maltretiraju, kako poslodavci tako i osobe kojima pomažemo.

Iako su ženske osobe iz Rumunije koje rade isti posao za 2,000 evra plaćene na vreme, naša plata od 1,000 evra skoro nikada nije na vreme a agencija nas "dere" za njihovu proviziju.

Uzeli su nam pasoše, i prete da će nas izbaciti na ulicu bez pasoša i da će nas policija uhapsiti kao ilegalne radnike".

ovosu otprilike reči osoba koje prolaze kroz pakao radeći u insotranstvu i na žalost ima mnogo takvih koji su otišli preko ko zna koga, i zaglavili su bojeći se za vlastiti život.

Uvek gledajte šta potpisujete, sa kim, kakva je agencija, vlasnici, kakav je posao u pitanju, da li imaju dozvolu nadležnog ministrastva...
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura