logo.gif


Da li magneti i dve šipke leče rak? Print E-mail
ImageAko neko misli da su nadrlekari i "trgovci smrću" nestali, onda se grdno vara.To što se dobro skrivaju, menjaju adrese, načine "lečenja" ili računaju na sramotu ili brzu smrt onih koje leče, to ne zanči da oni i dalje ne rade.... Naprotiv. Sve ih je više i više. Slučajno sam ga srela 25. aprila, a već narednog dana, u 11 sati, bila kod nje u Zemunu. Pregled, koji se odvijao u njenoj kući, a koštao 50 evra, izgledao je tako što mi je stavila neku povezicu oko glave, možda i magnete. Onda je uzela dve bakarne pločice, pokvasila ih mlakom vodom i stavila na moje bose noge. U ruke mi je dala da držim dve šipke. To je sve bilo povezano na njen laptop. "Snimanje" je trajalo 20 minuta - opisuje Slavica taj prvi pregled.

Prema njenim rečima, N. C. joj je rekla da se na taj način ocenjuje stanje organizma ocenama od jedan do devet i da je poslednja najgora.

- Dobila sam upravo tu najgoru - devetku. Pokazala sam joj nalaze da imam rak, a ona mi je rekla: "Kakav tumor, to je običan mastitis", ili upala dojke. Počela sam i sama da se držim te nove dijagnoze. Bila sam prestravljena od raka, operacije, zračenja, hirurškog noža... Tražila sam spas samo da ne legnem na operacioni sto - priča nam Slavica.

N. C. joj je, kaže, rekla da odmah počne da pije suplemente koje joj je ona i dala, da terapija traje 21 dana, a potom sledi kontrola.

Pomislila sam: "Hvala bogu, ne idem pod nož!"

- Cena te prve ture bila je 27.000 dinara. Ukupno sam za te suplemente tokom "lečenja" platila 120.000 pozajmljenih dinara - priča u dahu Slavica i dodaje da je na sledećoj kontroli, prema rečima N. C. bilo znatno bolje, odnono dobila je ocenu tri.

- Nisam mogla da verujem! Pomislila sam: "Hvala bogu, samo da se izlečim i ne idem pod nož" - priča Slavica.

Kako kaže, sve vreme je pila te suplemente i imala još kontrola na kojima je dobila najbolje ocene - jedinice!

- Rekla sam N. C. da i dalje opipavam na dojci kvržicu, ali da je malo mekša. Ona je navela da, čak iako moram da operaciju, "tumor je u kapsuli" i lekari će to moći lako da izvade. Potom je "lekarka" 5. jula otišla u Ameriku - navodi Slavica.

Kako ona dodaje, na poslednjoj kontroli bila je dva dana ranije, kupila suplemente za 31.000 dinar, a N. C. joj je rekla da ode da uradi ultrazvučni pregled dojke. Poslušala ju je i otišla kod privatnika u Obrenovac.

"Morate hitno kod hirurga"

- Pregled je trajao čitav sat, a lekar se onda okrenuo ka meni i rekao: "Morate odmah da se javite hirurgu." Iz tih stopa otišla sam kod svog ginekologa po uput. Istog dana sam se javila u KBC "Bežanijska kosa", gde mi je odmah zakazana operacija za 17. avgust. Legla sam na taj operacioni sto. Odstranjena mi je dojka. Propisane su mi četiri hemioterapije. Dosad sam primila dve, a čeka me treća za neki dan. Otpala mi je kosa, ali sam dobro - navodi ta pacijentkinja i dodaje da je u to vreme N. C. bila još u Americi.

"Setila sam da joj je muž umro od raka!"

- Poslala sam joj poruku da sam operisana i da moramo da se vidimo po njenom povratku u Srbiju i raskusuramo jer nisam popila poslednju turu suplemenata. Onda sam se setila da joj je muž umro od raka. To me je pogodilo kao grom iz vedra neba i to kao svojevrsna poruka da ona ne može da leči obolele od kancera - priča Slavica za "Blic".

Ona kaže da se nada se da će se izlečiti.

- Ne radi se samo o meni. U onoj njenoj svesci ima još stotinak imena. Apelujem na njih da ne ugrožavaju svoje živote, kao što sam to ja učinila - priča Slavica.

Prema njenim rečima, pre nekoliko sati prijavila je N. C. zemunskoj policiji.

- Meni treba mojih 120.000 dinara, koje sam dala za beskorisno lečenje, a koje sam krvavo pozajmila i sada ne znam kako ću da ih vratim. Molila sam je kao žena ženu, 18. oktobra da mi vrati barem zadnju ratu - 31.000 dinara jer sam joj vratila neupotrebljene suplemente, a ona mi je rekla da ih ostavim pa će onda da vidi s direktorkom šta može da se učini. Potom me je obevestila da dođem po svoje suplemnte jer je direktorka rekla da pare ne vraćaju - završila je ona.

"Nije tačno da sam je lečila od raka"

Sa druge strane, N. C. negira za "Blic" da je nadrilekarka i da je Slavici obećela da će joj izlečiti rak.

- Gospođa Kovačević došla je kod mene 26. aprila. Donela je dijagnozu i rekla:"Imam zakazanu operaciju na koju nikako neću da idem!" Navela je i način kako je saznala za mene. Onda sam joj objasnila da je ovo metoda čiščenja ćelija da bi one mogle da se regenerišu. Da ona ne leči rak. Takođe, objasnila sam joj činjenicu i da mi je suprug umro od raka, što se ne bi desilo da sam neka isceliteljka - navodi N. C. za "Blic"

Prema njenim tvrdnjama, posle prvog utvrđivanja stanja njenog organizma i prve ture suplemenata, njoj je bilo bolje.

Problem sa čakrama

- Kod Slavice je bio problem u vezi s protokom energije kroz četvrtu čakru u orgnizmu. Na prvoj kontroli Slavica je plakala od sreće, rekla je da su joj se tegobe koje je osećala u želucu, debelom crevu i druge povukle, kao i da je kvržica na grudima smekšala. Ultrazvučni pregled potvrdio je da se promena na grudima smanjila za dva milimetra. Potom je Slavica počela da smanjuje broj kapsula jer su joj bile skupe - navodi sagovornica "Blica" i nastavlja da Slavici nije naplatila šest kontrola.

N. C. potvrđuje da je otišla u Ameriku, da je na poslednjoj kontroli pred put Slavici prodala suplemente za 31.000 dinara i da ju je poslala na ultrazvučni pregled da se utvrdi stanje njenih dojki.

- Kada sam se vratila, ona me je obavestila da je bila na operaciji, da joj vratim pola novca koji je potrošila ovde jer smo obe po pola krive za sve što joj se desilo. Donela je suplemnte i da joj vratim bar 31.000 dinara. Rekla sam joj da ću da pitam direktorku, koja je to odbila - priča N. C.

blic.rs
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 2 guests online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura