logo.gif


Postanite ambasador na socijalnim mrežama Print E-mail
ImagePotpuno nova prevara koja se polako pojavljuje na socijalnim mrežama. Zvanje ambasadora u redovnom životu može biti posao (predstavljanje jedne zemlje) ili ambasador dobre volje koji predstavlja ili reklamira neku humanitarnu akciju. Sada su se prevaranti dosetili, i osobama koje imaju veći broj prijatelja, nude da budu ambasadori na socijalnim mrežama za pojedine organizacije (koje ili ne postoje ili nemaju pojma o ovome) ili se traže da se bavite reklamom njihovih proizvoda.

Ako se radi o organizacijama, u dogledno vreme će Vam tražiti da platite članarinu za humanitarnu organizaciju, kao i da prilozima pomognete pojedine akcije.

Ako se prodaje roba, onda pokušavaju preko vas da prodaju robu Vašim prijateljima a naravno, pokušaće da prodaju i Vama po smešno niskoj ceni jer ste Vi njihov ambasador.

!. Oni ne rade za humanitarne organizacije
2. Ovakva funkcija ne postoji
3. Roba nije onakva kakva je na slici ili je uopšte nema
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura