logo.gif


Predstavlja se kao producent i traži novac za učešće u rijalitiju "Zadruga 2" Print E-mail
ImageRijaliti šou program "Zadruga 2" je počeo prošle nedelje i do sada postigao neverovatnu gledanost, upravo zbog toga mnogo je onih koji žele da budu deo ovog impozantnog projekta. Naravno ima i onih koji na ovom projektu žele da zarade, iako nisu deo istog.

Internetom je počeo da kruži mejl u kom se neka osoba predstavlja kao producenti kom svi zainteresovani za učešće u rijalitiju mogu da pošalju prijave. Ipak, kako bi uopšte ušli u razmatranje da budu jedan od učesnika šoua moraju da uplate 30 evra.

Ukoliko je i vama stiglo ovako nešto sa adrese " This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it " nemojte slučajno odgovarati jer je u pitanju prevara. Ovo nije zvaničan mejl produkcije.

blic.rs
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura