logo.gif


Komarci, bolesti koje izazivaju, i parfemi Print E-mail
ImageZvuči malo zbrkano, ali nije. Ovo kroz šta mi sada prolazimo sa bolestima koje prenose komarci (bolest Zapadnog Nila i sl.) zapad prolazi već godinama, pa je tamo i veći broj nadrilekara i prevaranata koji su navodno našli lek kako da Vas komarci izbegavaju a da u sito vreme i lepo mirišete. Prvi koji su se uključili u igru bili su proizvođači mirišljavih (aromatičnih) sveća. Najveći broj njih tvrdi javno, da njihove sveće teraju komarce, totalno su neškodljive a i lepo mirišu. Naravno, prodaju ih na milione...a rezultati, nikakvi!

Onda su se pojavili razni sprejevi, kreme, vodive...a sada se pojavila i kompanija koja se reklamira tako što tvrdi da su napravili parfem koji odbija komarce a prelepo miriše...i potpuno je prirodan.

Naravno, osim njihovih tvrdnji ne postoji nikakav naučni dokaz za njihove tvrdnje, ali ovi proizvođači lepo žive, hraneći se strahom široke populacije koja je zabrinuta bolestima koje prenose komarci.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura